Sporun Başkenti Bornova Sporun Başkenti Bornova
 Atila küçük esnaftan alışveriş yaptı mahalle berberine traş oldu
Büyük alışveriş merkezleri yerine küçük esnafın kalkınması için başta 'esnaf günleri' olmak üzere pek çok sosyal projeyi uygulamaya hazırlanan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, kendi alışverişini de Çamdibi'ndeki işyerlerinden yaparak vatandaşlara örnek oldu. Esnaftan ayakkabı alan Atila, saç traşını da Çamdibi'nde bir berbere yaptırdı. Kahvehaneleri gezip vatandaşlarla selamlaşan Atila, "Esnafımızı kalkındırmak için kampanya başlattık, bu yönde ciddi çalışmalar yapacağız" dedi



Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, küçük esnafın, AVM'ler ve büyük alışveriş merkezlerinin oluşturduğu rekabet ortamında ayakta kalma mücadelesine destek verdi. Bornova Belediyesi'nin çeşitli projeler ve etkinliklerle küçük esnafı koruyan politikaları sürekli hale getireceğini her fırsatta dile getiren Atila, kendi alışverişini de esnaftan yaparak vatandaşlara örnek oldu. Çamdibi'nde vatandaşlarla biraraya gelip sıcak teması sürdüren Atila, Yıldırım Beyazıt Caddesi'ndeki Sedef Kundura'dan ayakkabısını aldı, berber Hayri Çıtak'a saç tıraşını yaptırdı.



Alışveriş yaptı, sorunları dinledi

Kişisel olarak her zaman ihtiyaçlarını ilçedeki esnaftan karşıladığını bundan sonra da öyle yapmaya devam edeceğini söyleyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, "Hem kişisel alışverişimi yapıyorum hem de esnafımızın sorunlarını dinleyip çözümler üretiyoruz. Kahvehanelerde vatandaşlarla konuşup çevrenin eksiklerini birebir dinleme fırsatı buluyorum. Bornova'nın 'esnaf dostu' bir kent olması, küçük işletme sahiplerinin kalkınması için 'esnaf günleri' düzenlemeyi planlıyoruz. Esnafımızın kalkınmasını istiyoruz. Vatandaşlarımızın alışverişlerini küçük esnaftan yapması için teşvik edici projeler yapmak istiyoruz" dedi.


Esnaf da Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'nın yeni görevine seçilmeden önce de gelip kendilerinden alışveriş yaptığını belirterek, halkın içinde olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Editör: TE Bilişim