Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kahramanmaraş'taki kentsel dönüşüm projesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kahramanmaraş'taki kentsel dönüşüm projesi
Sadabad Sarayına atlı birlik eşliğinde ulaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşme öncesinde İran Cumhurbaşkanı Ruhani tarafından resmî törenle karşılandı. İki ülke millî marşlarının çalınmasının ardından tören kıtasını selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Ruhani ile tokalaşarak basın mensuplarına görüntü verdi.

Törende; Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Millî Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile Türkiye'nin Tahran Büyükelçisi Rıza Hakan Tekin de hazır bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İran Cumhurbaşkanı Ruhani, daha sonra baş başa ve heyetler arası görüşmelerini gerçekleştirmek üzere Sadabad Sarayına geçti.

KAYNAK :www.tccb.gov.t
Editör: TE Bilişim