CHP Genel Başkanı Özel’den Cemil Tugay'a ''Sütte Leke Var Onda Yok'' CHP Genel Başkanı Özel’den Cemil Tugay'a ''Sütte Leke Var Onda Yok''
 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Örgütü yarın tam kadro Ödemiş çıkarması yapacak. İl Başkanı Alaattin Yüksel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun yanı sıra partinin İzmir milletvekilleri, meclis üyeleri, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe belediye başkanları ve ilçe başkanları da Ödemiş buluşmasında yer alacak.
Örgüt ilçede köyden mahalleye dönüşen yeni mahallelere dağılarak vatandaşla bire bir temas kuracak. CHP heyeti halkın yanı sıra fiyatlardaki düşüşle kara günler geçiren patates ve krizden büyük yara alan süt üreticilerinin de sorunlarını dinleyecek.



 CHP’liler üreticiye partinin ekonomi politikalarını anlatacak, kooperatifleşme vurgusu yapacak ve İzmir Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerini aktaracak.
Konu ile ilgili olarak değerlendirmede bulunan CHP Ödemiş İlçe Başkanı Nazan Dönmez şunları ifade etti:
“Cumhuriyet Halk Partisi İzmir il örgütümüzün ve ilçe örgütümüzün programı doğrultusunda partimizin İl Başkanı Alaattin Yüksel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, partimizin İzmir milletvekilleri, İzmirli parti meclisi üyeleri, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe belediye başkanları ve ilçe başkanları ilçemizde olacak. Programımız içeriğinde milletvekillerimiz ve parti meclisi üyelerimiz mahallelerimizde halkımız ile buluşacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu da kentimizdeki sivil toplum örgütlerini ziyaret edecek. Aynı zamanda patates ve süt üreticimizin sıkıntıları dinlenecek partimizin ekonomi programları ile İzmir Büyükşehir Belediyemizin yaptığı çalışmalar anlatılacak.”
Editör: TE Bilişim