İzmir sokak lezzetleri Hindistan yolcusu.. İzmir sokak lezzetleri Hindistan yolcusu..

Amerikan ABC News kanalına konuşan Yahle’nin eşi Melissa, sabah kalktığında kocasının düzensiz bir şekilde soluduğunu farkettiğini belirterek, "Uyandırmaya çalıştım ama uyandıramadım, hemen bir ambulans çağırdım. Kısa sürede hastaneye yetiştirdik" dedi.

Hastane çalışanları ise 37 yaşındaki Yahle’nin kalbinin öğleden sonra durduğunu ve doktorların tüm müdahalesine rağmen kalbin çalıştırılamadığını söyledi.

Görevliler, Yahle’nin kalp atışlarını gösteren monitördeki çizginin 45 dakika boyunca düz göründüğü ifade etti. Bunun üzerine doktorlar, Yahle’nin resmen öldüğünü kayıtlara işledi.

ABC News kanalının haberine göre, kısa süre sonra hastaneye gelen 17 yaşındaki oğlu Lawrance babasının başucunda gözyaşı dökerken, görevliler monitörde yeniden bir hareketlenme farketti.

Yahle’nin kalbinin dakikada bir veya iki kez attığını söyleyen hastane çalışanı Nazir, "Monitöre baktığımda şaşırdım. Onu hala hayata döndürmek için şansımız olduğunu düşündüm" diye konuştu.

Yeniden yapılan müdahele ile hastanın kalp atışlarının normale döndüğünü belirten Nazir, "Bence bu bir mucize, çünkü bu görülmemiş bir şey" diye konuştu.

İyileştikten sonra kameraların karşısına geçen Yahle de hayata dönüşünün "mucizevi" bir olay olduğunu belirterek, doktorlara teşekkür etti.

Doktorlar ise, Yahle’nin gelecekte benzer problemlerle karşılaşmaması için kalp nakline ihtiyaç duyulduğunu söyledi.
Editör: TE Bilişim