Yapay zeka destekli algoritmaların kötüye kullanımına dikkat! Yapay zeka destekli algoritmaların kötüye kullanımına dikkat!
Sintagma Meydanı'nda yağış ve soğuğa rağmen her geçen dakika gösteriye katılanların sayısı artıyor. Gösteriye bugün 24 saatlik grev kararı alan işçilerin yanı sıra öğretmenler, akademisyenler, sağlık çalışanları, liman işçileri ve memurları, hakimler ve banka memurları da katılıyor. Sintagma Meydanı'na giden toplu taşıma araçlarının seferlerini durdurmasına rağmen protestocular, sabahın erken saatlerinden itibaren meydanda toplanmaya başladı. Bir ara parlamento binasına girmeye çalışan göstericilere
polis engel oldu. Göstericilerin ısrarı üzerine güvenlik güçleri göz yaşartıcı gaz ve coplarla göstericileri parlamento binası çevresinden uzaklaştırdı.
Bu arada, Yunanistan Komünist Partisi KKE ve sol İttifak Siriza da hükümetin almayı planladığı yeni önlemleri protesto amacıyla bugün saat 18.00'da başkent Atina'da Klafthmonos ve Üniversite meydanlarında iki ayrı gösteri düzenleyeceklerini açıkladı.

Editör: TE Bilişim