MSÜ Sınavı Başvuruları için Son Gün MSÜ Sınavı Başvuruları için Son Gün
 TED İzmir Koleji öğrencileri, TEB (Türk Eğitim Derneği Tam Eğitim Bursu) ile bir öğrenci daha okutmak için kermes düzenledi. Kermesin tüm gelirleri TEB fonuna aktarılacak.
“Bir Meşale de TED İzmir’den” adlı kermes okulun Demokrasi Meydanı’nda gerçekleşti. Bu yıl ikincisi düzenlenen kermesi TED İzmir Koleji’nin öğrenci meclisi üyeleri organize etti. Öğrenci meclisinin büyük sınıf üyeleri, evde kendi yaptıkları yiyeceklerin satışını yaparken, küçük sınıflardan olan öğrencilerse satışları arttırabilmek için tüm stantlara destek verdi. Kermes için özel olarak hazırlanan “TED’li Olmak Ayrıcalıktır” sloganının yer aldığı tohumlu ve ekolojik kurşun kalemler de büyük ilgi gördü.

Kermesin en çok satılan ürünleri ise çiğ köfte ve patlamış mısır oldu. Satışların toplamında 5 bin 399 TL gelir elde edildi. Öğrenci meclisi üyeleri en az bir öğrencinin bursluluk masraflarını karşılayacak bütçenin kazanılmasından dolayı büyük sevinç yaşadıklarını dile getirirken, TEB için yeni projeler hazırladıklarını dile getirdiler.
Editör: TE Bilişim