21 Mayıs 2018 tarihindeki konserde TED İzmir Koleji Sanat Akademisi Müzik Bölümü öğrencileri İzmirlilere müzikle dolu keyifli anlar yaşatacak. Konser, TED İzmir Koleji’nin öğrencilerine maddi destek vermenin yanı sıra üniversite sonuna kadar tüm eğitim masraflarını karşıladığı tam eğitim bursu programı Meşale yararına düzenlenecek. Biletler TED İzmir Temsilcilik, TED İzmir Okul Aile Birliği ve TED İzmir Koleji Muhasebe Ofisi’nden ‘TED Meşale Bursu’na yapılacak minimum 25 TL bağış karşılığında temin edilebilecek. 

Hızlı Okuma Sınav Netlerinize Ne Kadar Etki Eder Hızlı Okuma Sınav Netlerinize Ne Kadar Etki Eder

Türk Eğitim Derneği’nin 90. yılı onuruna verilecek konserde öğrencilere, öğretmenleri ile Sanat Akademisi Genel Koordinatörü ve Müzik Direktörü Garo Mafyan ve Sanat Kurulu üyeleri de eşlik edecek. TED İzmir Koleji Konferans Salonu’nda 18.30’da başlayacak konserde Sanat Akademisi’nde eğitim gören ilkokuldan liseye kadar yaklaşık 70 öğrenci sahne alacak. Öğrenciler zengin repertuarlarıyla müzikseverlere unutulmaz bir akşam yaşatacak.
 
Uluslararası standartlarda eğitim
İnşaat ve sağlık sektöründe faaliyet gösteren CCN Holding’in eğitim yatırımı olan TED İzmir Koleji’nin bünyesinde hayata geçirilen Sanat Akademisi’nde, genç yeteneklere ‘Müzik’, ‘Yaratıcı Drama ve Tiyatro’ ile ‘Dans’ alanlarında 1. sınıftan 12. sınıfın sonuna uluslararası standartlarda sanat eğitimi veriliyor. TED İzmir Koleji Sanat Akademisi Müzik Bölümü 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında, Garo Mafyan yönetiminde; duayen isimler ve profesyonel eğitmenler eşliğinde eğitimlerine devam ediyor. Piyano, keman, gitar, flüt, viyolonsel, trompet ve vurmalı çalgılar gibi alanlarda eğitim verilen Müzik Bölümü’nde ek olarak solfej ve koro dersi de alan öğrenciler, 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı’nda birçok konser, dinleti ve koro çalışmasında yer alarak sahne deneyimi ediniyor. 
 

Editör: TE Bilişim