Üniversiteyi Bırakan Öğrenci Sayısı 700 Bini Aştı  Ege Üniversitesi 1. Sırada Üniversiteyi Bırakan Öğrenci Sayısı 700 Bini Aştı Ege Üniversitesi 1. Sırada
Açılışta konuşan Şube Başkanı Enver Demir, "Bu güzel günde şubemizin açılış töreninde bizleri yalnız bırakmayan Genel Başkanımız İsmail Koncuk ve genel merkez yöneticilerimize, Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol'a, Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu'na, Türkiye Kamu-Sen'e bağlı sendikaların şube başkanı ve yöneticilerine, basın mensuplarına ve bütün konuklara teşekkür ederim.
Şubeye bağlı çalışma alanlarının çok geniş ve çalışan sayısı bakımından Türkiye'de 3-5 il hariç bütün illerden fazla potansiyele sahibiz" dedi.
Genel Başkan İsmail Koncuk ise, "Şubemizin camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Eğitim çalışanları hak, hukuk ve özlük hakları konusunda yoğun bir mücadele içinde. Açılan yeni şubenin bu anlamda önemli görevler yerine getireceğine inanıyorum. Şube binamız merkezi bir konumda olduğu ve teşkilatımıza yakışan bir mekan ortaya çıkardıkları için şube yöneticilerimizi kutluyor, tekrar hayırlı olmasını diliyorum"

Editör: TE Bilişim