2023’te Kredi Borçlanmaları Yüzde 54 Arttı 2023’te Kredi Borçlanmaları Yüzde 54 Arttı
İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca Paralel Yapıya yönelik soruşturmada, 140 kişi hakkında gözaltı kararı alındı. Cumhuriyet Savcısı Hüseyin Önelge'nin talimatıyla harekete geçen polis ekipleri sabah saatlerinde 9 ilde eş zamanlı operasyon düzenledi.

 
2004-2015 yılları arasında FETÖ/PDY'ye yaklaşık 50 milyon lira finansal destek sağlanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, aralarında Bank Asya çalışanları, FETÖ/PDY yöneticileri ve iş adamlarınında ve bulunduğu 140 kişi hakkında "FETÖ Üyeliği ve yöneticiliği", "resmi ve özel belgede sahtecilik" ve "kara para aklama" suçlarından gözaltı kararı çıkarıldı.
Operasyon kapsamında şuana kadar 100 kişinin gözaltına alındığı 40 şüphelinin ise adreslerinde arandığı öğrenildi.Basın yayın organlarında yer aldığı gibi, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, 18 Nisan 2016 Pazartesi sabahı bilgilerine başvurulmak üzere Mali Şube Müdürlüğü’ne davet edilmişlerdir. Süreç tarafımızdan takip edilmektedir. 
 
53 yıldır ülke ekonomimiz ve insanlarımız için değer yaratmak ilkesi doğrultusunda faaliyet gösteren Dumankaya İnşaat, kurulduğu günden itibaren tüm hukuki ve mali yükümlülüklerini titizlikle yerine getirmiş, ülkemizin kalkınması ve insanımızın gelişimi için çalışmış ve çalışmaktadır.
 
Kurumumuz, süreçle ilgili gelişmeleri kamuoyuyla paylaşmaya devam edecektir.
 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Editör: TE Bilişim