Müşteri beklentisini tam olarak karşılamak için her türlü imkanını seferber eden Arçelik şirketi, kaliteli ve sağlam Beyaz Eşya ürünlerini imal ederken teknolojinin bütün nimetlerinden sonuna kadar faydalanıyor. Bu sayede insan hayatını daha konforlu ve rahat bir hale getiren Arçelik markası, kullanıcılar için herşeyin en iyi ve doğru olanını yapıyor. Bu konuda gösterdiği istikrarı teknik servis hizmetlerini sunarken de göstermeye kararlı olan şirket, gün içinde karşınıza çıkan Arçelik Beyaz eşya ve elektronik ev ürünü arızalarını usta ekiplerine yönlendiriyor. Bu alanda kendini ispatlayan , en zorlu arızaları bile kısa sürede onarmayı başarıyor. İşten anlayan uzman kadrolar garantili ve sağlam işçilik hizmeti sunuyor. Bozulan cihazı tamire alırken, arızalı parçayı bire bir orijinal yedek malzemeler ile değişen servis kadromuza Arıza veren Arçelik Beyaz Eşya ve elektronik ev ürünlerini gönül rahatlığı ile teslim edebilirsiniz.

Seçkin teknik servis ekiplerini aynı çatı altında toplayan teknicservis.com sitemiz de en az Arçelik şirketi kadar istikrarlı bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Sektörde büyük bir eksiklik haline gelen teknik servis konusuna eğilen sitemiz, Türkiye'nin her bölgesinde garantili hizmet sunan servis kadrolarını bünyesine almaya devam ediyor. Beklenmedik bir anda bozulan Arçelik ürünleri garantili bir şekilde tamir ettirmek istiyorsanız. İzmir Arçelik Teknik Servisleri ile görüşmenizi tavsiye ediyoruz. Sadece Arçelik Beyaz Eşya ve elektronik ev ürünleri ile sınırlı kalmayan teknik desteğimiz, markaya ait klima, kombi, termosifon ve şofben onarımlarını da kapsamaktadır.

Çağın gereğine uygun bir şekilde ergonomik ve kullanışlı elektronik ev ürünleri imal eden Beko şirketi, üretim bandından çıkan bütün ürünleri için belli bir garanti süresi veriyor. Bu zaman diliminde Beko Beyaz Eşya ve elektronik ev ürünlerinde meydana gelen teknik arızalar için İzmir Beko Yetkili Teknik Servisleri ile görüşebilirsiniz. Kaliteli ve güvenilir servis hizmetini kesintisiz bir iletişim hattı ile sağlayan kadromuz, gezici servis aracıyla da destek sunmaya hazırdır.

“Ticari kredi kartı limitlerimizin kullanımına engel olmayın” “Ticari kredi kartı limitlerimizin kullanımına engel olmayın”

Arçelik İzmir Servis Noktaları

Arçelik servisi için il ve ilçelere göre servis noktaları, telefon ve adres bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim