Motorinin Litre Fiyatına 1 Lira 15 Kuruşluk Zam Geliyor Motorinin Litre Fiyatına 1 Lira 15 Kuruşluk Zam Geliyor

Genel Müdür ve Genel Müdür Yardımcısı seviyesindeki üst düzey yöneticilerin yer aldığı zirvede, farklı sektörlerin lider isimleri “Pandemi Sonrası Döneme Hazırlık" açısından bizi bekleyen “Dijital Dönüşüm”, “Marka ve Süreç Yönetimi”, “Yeni Alışkanlıklar”, “Fırsat ve Tehditler” başta olmak üzere sektör değerlendirmelerini paylaştılar. 

Dünyanın ve Türkiye’nin lider teknoloji şirketlerinden Lenovo, Vizyon 100 üst düzey iletişim ve etkinlik platformu organizasyonuyla, İstanbul Marriott Hotel Asia ‘da gerçekleştirilen 3. “Dijital CEO ve Liderler Zirvesi” kapsamında, pandemi sonrası döneme rehberlik edecek teknoloji yatırımlarını açıkladı. Lenovo, Lenovo Türkiye Genel Müdürü Emre Hantaloğlu’nun sözcülüğünde, pandemiyle hızlanan dijital dönüşümle birlikte tüm dünyada yapay zeka yatırımlarının ve siber güvenlik yatırımlarının da aynı hızda devam edeceğini aktardı. Hantaloğlu, Lenovo’nun yapay zeka ve yenilikçi teknolojilere yatırımlarını sürdürerek, global düzeyde “Akıllı Dönüşüm” ‘e öncülük etmeye devam edeceğinin de altını çizdi. Genel Müdür ve Genel Müdür Yardımcısı seviyesindeki üst düzey yöneticilerinin yer aldığı zirvede, farklı sektörler değerlendirilirken, pandemi sonrasına rehberlik edecek anket sonuçları da paylaşıldı. Index Grup YK Başkanı ve 2017-2018 Dönemi TÜSİAD Başkanı Sn. Erol Bilecik’in onur konuğu olarak katıldığı zirvede Lenovo Genel Müdürü Emre Hantaloğlu ve Vmware Türkiye Direktörü Sn. Murat Mediçeler açılış konuşmalarını gerçekleştirdiler.  

Liderler pandemi sonrası döneme ışık tuttu

“Dijital CEO ve Liderler Zirvesi”’nde farklı sektörlerin liderleri pandemi sonrasına ışık tutacak değerlendirmelerde bulundu. Buluşmada, pandemiyle birlikte dönüşüme uğrayan “İnsan Kaynakları”, “Değişen Müşteri Deneyimi”, “Yeni Alışkanlıklar”, “Adaptasyon”, “Siber Güvenlik”, “Marka ve Süreç Yönetimi”, “Fırsat ve Tehditler” üzerine değerlendirmeler öne çıktı.

Index Grup YK Başkanı ve 2017-2018 Dönemi TÜSİAD Başkanı Sn. Erol Bilecik’in şeref konuğu olarak katıldığı zirvede Vmware Türkiye Direktörü Sn. Murat Mediçeler, Lenovo Genel Müdürü Sn. Emre Hantaloğlu açılış konuşmalarını gerçekleştirdiler.  

Lenovo Türkiye Genel Müdürü Emre Hantaloğlu, Vizyon 100 platformu organizasyonuyla gerçekleştirilen “Dijital CEO ve Liderler Zirvesi” ‘ndeki konuşmasında şunları söyledi: “Lenovo olarak Vizyon 100 platformunun organizasyonuyla hepsi sektörlerinde kıymetli tecrübeleri olan lider isimlerle bir araya gelmekten çok mutluyuz. Lenovo olarak pandemi ile birlikte ivme kazanan uzaktan çalışma, eğitim ve artan dijitalleşmenin ortaya çıkardığı yeni fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirdik. Pandemi sürecinde biz Lenovo olarak, temel faaliyetlerimizin yanı sıra hizmet temelli akıllı dönüşüm politikası ile sunduğumuz yeni hizmet ve çözüm fırsatlarıyla sürdürülebilir büyüme sağlamaya odaklanmaya devam ediyoruz. Lenovo olarak global düzeyde ‘Akıllı Dönüşüm’e’ öncülük ediyoruz. Yenilikçi, teknolojide öncü stratejilerimizi ve yatırımlarımızı sürdüreceğiz.”

Editör: TE Bilişim