2023’te Kredi Borçlanmaları Yüzde 54 Arttı 2023’te Kredi Borçlanmaları Yüzde 54 Arttı
Mado, Suudi Arabistan operasyonunda master franchise haklarını H.H. Prens Abdullah Bin Saud El Saud ve Muhammed Wali'nin oluşturduğu ortaklığa verdi. Ortaklık anlaşması, TOBB'un desteğiyle Ankara'da imzalandı. Çukurambar Mado şubesinde gerçekleşen imza törenine, Mfaza National şirketini temsilen Abdullah Bin Saud El Saud, Muhammed ve Ahmad Akkawi, MADO adına da Mado Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sait Kanbur, Mado Genel Koordinatörü Mehmet Yılmazoğlu ve Mado Yurtdışı Operasyonlar Direktörü Hasan İbrahim
Toksoy katıldı.
MADO SUUDİ ARABİSTAN'A 25 MİLYON DOLAR YATIRIM YAPACAK
Mado Genel Koordinatörü Mehmet Yılmazoğlu, yaptığı açıklamada Mekke ve Medine'de açılacak örnek şubelerin yatırımını ve işletmesini Mfaza National şirketi ile birlikte yapacaklarını söyledi.
Bölgeye ilk yıl 5 milyon dolar, sonraki 5 yıl içinde de 20 milyon dolar olmak üzere toplamda 25 milyon dolarlık yatırım yapacaklarını belirten Yılmazoğlu, "Hedefimiz bu pazarda ilk 2 yılda 8 şube, 5 yıl içinde de 40 şubeye ulaşmaktır. Ayrıca, bölgedeki büyüme potansiyeline bağlı olarak üretim ve diğer alternatif satış kanalları ile toptan ticaret kanallarının değerlendirilmesinde de tam bir işbirliği içindeyiz" dedi.
2011 yılının son çeyreğinde Asya Pasifik anlaşmasını imzalayan Mado, bu anlaşmayla Malezya başta olmak üzere Endonezya, Tayvan, Singapur, Tayland gibi Asya Pasifik coğrafyasının önde gelen ülkelerini kapsayan bir operasyon başlatmıştı. 5 yıl içinde 150'nin üzerinde şubeye ulaşmayı hedefleyen yatırımın başlangıç noktası 20 Şubat 2012'da açılacak olan Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'daki Mado şubesi olacak.


Editör: TE Bilişim