“Ticari kredi kartı limitlerimizin kullanımına engel olmayın” “Ticari kredi kartı limitlerimizin kullanımına engel olmayın”
Rusya Türk çayına sıcak bakıyor. Rize'de düzenlenen toplantıya Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Rize Valisi Erdoğan Bektaş,  Rusya'nın Trabzon Başkonsolosu Tmitriy Talanov, Rusya Federasyonu Ankara Ticaret Temsilcisi Aydar Gaşigullin, Vladikavkaz Bölgesi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı KazbekTuganov ile Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu katıldı.


Rize valisi Erdoğan Bektaş; Sürekli görüşme halindeyiz. Şehirlerimizin karşılıklı olarak kalkınması için projeler geliştiriyoruz. Bölgemiz ticaret ve lojistik açıdan çok önemli Bunu değerlendirmeliyiz.

Sadece ticari olarak değil bütün yönüyle ele alınmalıdır dedi. Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu; Türk çayının Rusya'da  ilgi görmesini beklediklerini ve Rusya pazarını önemsediklerini belirtti. Rusya yatırımına sıcak baktıklarını belirten Sütlüoğlu, kararı hükümetlerin vereceğini belirtti. 
Editör: TE Bilişim