Konferansa JX Nippon Oil Energy Europe Limited Avrupa Başkanı Junichi Nakamura, JX Nippon Oil Energy Europe Limited Genel Müdürü Tatsuya Okada, JX Nippon Oil Energy Europe Limited Avrupa Grup Müdürü Przemek Rybka, JX Nippon Oil Energy Europe Limited Türkiye Müdürü Ahmet Bülent Tüzün ve ENEOS Ege Bölge Distribütörü Korkmazlar Madeni Yağ Sanayi Genel Müdürü Engin Korkmaz başta olmak üzere çok sayıda iş adamı ve sanayici katıldı.
“Türk müşteri ENEOS’u çok sevdi”

Korkmaz’ın ardından JX Nippon Oil Energy Europe Limited Avrupa Başkanı Junichi Nakamura ve JX Nippon Oil Energy Europe Limited Avrupa Grup Müdürü Przemek Rybka birer sunum yaparak şirket çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.

Merkez Bankası Politika Faizini 250 Baz Puan Artırdı Merkez Bankası Politika Faizini 250 Baz Puan Artırdı


ENEOS, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları Altın Sponsoru
Nakamura konferans sonunda yaptığı açıklamada ENEOS’un, 2020 yılında Tokyo’da gerçekleştirilecek olan olimpiyat oyunları organizasyonunun altın sponsoru olduğunu da ifade ederek, Türkiye’deki ENEOS Motor Yağı kullanıcıları, müşteri ve iş ortaklarımız için 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda birçok sürpriz hazırlıyoruz. Buradaki müşterimizi Tokyo’da ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyacağız” dedi.


ENEOS


Merkezi Tokyo, Japonya’da bulunan bir tam entegre petrol ürünleri şirketidir. JXTG Nippon Oil dünya çapında petrol ürünleri ve hizmetleri sunmaktadır. JXTG Nippon Oil, global seviyedeki müşterilerle kurduğu ortaklıklar aracılığıyla, karbon emisyonlarını azaltan, yakıt tasarrufunu artıran ve kritik bileşenlerdeki aşınmayı azaltacak teknolojik olarak gelişmiş motor yağları ve transmisyon sıvısı üretmektedir.

Editör: TE Bilişim