Yerli Üretim Akıllı Telefon Mipo Raflarda Yerini Aldı Yerli Üretim Akıllı Telefon Mipo Raflarda Yerini Aldı

Domino’s Pizza’nın Yeni Marka Yüzü Ünlü Oyuncu Enis Arıkan Oldu!


Türkiye’de ve dünyada evlere servis yemek sektörünün öncüsü Domino’s Pizza yeni sezon marka yüzü olarak Enis Arıkan’la anlaştı! Son dönemde sosyal medya paylaşımları ve başarılı oyunculuğu ile adından sık sık söz ettiren Enis Arıkan, Domino’s Pizza’nın yeni ürünü Dürümos’un reklamlarındaki eğlenceli halleri ile izleyicileri kahkahaya boğacak.

Türkiye’nin en sevilen pizza markası ünvanını senelerdir koruyan Domino’s Pizza, yeni ürünü Dürümos’un reklamları için ünlü oyuncu Enis Arıkan ile anlaştı. 

Son zamanların en beğenilen isimlerinden ünlü oyuncu Enis Arıkan, yalnızca başarılı oyunculuğuyla değil eğlenceli sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Instagram’daki iki milyon takipçisi, Gülse Birsel’in senaryosunu yazdığı Jet Sosyete dizisindeki ‘Tony’ karakteri ve Türkiye’nin en yüksek bütçeli müzikali olan Alis’teki ‘Tavşan’ rolü ile hatrı sayılır bir hayran kitlesi edinen Arıkan’a, Domino’s Pizza reklamlarında annesi Selma Teyze ve kedisi Miu da eşlik edecek. 

Domino’s Pizza, pazara farklı bir soluk getirecek Dürümos’un tadı ve lezzeti ile tüketicilere olağanüstü bir deneyim yaşatırken, Enis Arıkan’ın mizahi kişiliğini kullandığı tanıtımları ile hedef kitlesine eğlenceli ve keyifli tanıtımlar sunacak. 

Editör: TE Bilişim