Son başvuru tarihi 31 Mart olan yarışma, yeteneklerini sergilemek isteyenler için alanının en profesyonel platformlarından biri olma özelliğini taşıyor.

Her sene ilk ve ortaöğretim öğrencilerinin heyecanla beklediği Uluslararası Genç Yetenekler Müzik Yarışmasına ilgi gün geçtikçe artıyor. A, B ve C olmak üzere üç kategoriden oluşan yarışmada piyano, piyano hariç tüm enstrümanlar ve özel öğrenim ihtiyacı olan öğrenciler ile yaş sınırlandırmasının olmadığı, şarkı ile de katılım sağlanabilen C kategorisi yoğun ilgi görüyor.

Kendini müzik ile ifade eden, müzik alanında fark yaratmak isteyen ya da özel eğitim gerekli geleceğin genç yetenekleri ücretsiz olarak yarışmada yer alabiliyor. Farklı öğrenme ihtiyaçları bulunan genç yetenekler, yarışmanın parçası olarak, “Hepimiz Müzisyeniz” inancıyla yeteneklerini sergileyerek, kendi alanlarında toplumsal farkındalığa katkıda bulunuyorlar.

Son başvuru tarihi 31 Mart 2019 olan 4. Uluslararası Genç Yetenekler Müzik Yarışması’nda,

Kış lastiği zorunluluğu 1 Nisan'da bitiyor Kış lastiği zorunluluğu 1 Nisan'da bitiyor

sonuçlar %60 Jüri, %40 Halk Halk oylaması ile belirleniyor. Dereceye girenler 14 Nisan 2019 tarihinde düzenlenecek törenle ödüllerini alacak.

Yarışma ile ilgili ayrıntılı bilgiyewww.ugy-istanbul.com sitesinden ulaşılabilir.

Editör Notu: Perakende sektöründe 23 yıldır aralıksız hizmet veren yüzde 100 yerli sermayeli ve en yaygın ev güzelleştirme merkezi Tekzen, bugün 59 ilde 138 mağazası ile faaliyetlerini sürdürüyor. Türkiye’deki toplam +242 bin m2’lik satış alanı ile müşterileri için ferah alışveriş ortamı sunan, Romanya’da mağaza açan ilk yerli marka Tekzen, Avrupa DIY Perakende Birliği EDRA’nın Türkiye’den tek üyesidir. www.tekzen.com.tr

Editör: TE Bilişim