Özel dikimin önde gelen dünyaca ünlü sartorial markaları Isaia, Kiton, Corneliani, Zegna’nın yanı sıra Beymen Collection için düzenlenen ve markaların terzilerinin özel seanslarda randevu ile hizmet vereceği BEYMEN 2018-2019 Sonbahar Kış Özel Dikim Günleri; 27 Eylül Perşembe günü BEYMEN İzmir Konakpier’de, 28 Eylül Cuma günü BEYMEN Mavibahçe’de, 2 Ekim Salı günü ZEGNA İzmir’de ve 16 Ekim Salı günü ise CORNELIANI İzmir’de gerçekleştirilecek.

Bu özel hizmetten yararlanarak takım elbise, gömlek, pantolon ve smokin sipariş vermek isteyenler, BEYMEN mağazalarında, ofis veya evlerinde ölçüleri alındıktan sonra beğeni ve kişisel ihtiyaçlarına uygun kumaş ve model seçimi yaparak siparişlerini tamamlayacak.

Özellikle kişiselleştirilmiş dokunuşları tercih edenlerin vazgeçilmezi olan özel dikim ürünler, tamamen kişinin zevki doğrultusunda dünyaca ünlü erkek giyim markalarının merkezlerinde büyük bir özen ve el işçiliğiyle hazırlanarak teslim edilecek.

BEYMEN 2018-2019 Sonbahar Kış Özel Dikim Günleri ile ilgili detaylı bilgi ve randevu için, (0212) 444 4 700 numaralı BEYMEN Özel Müşteri ilişkileri hattını arayabilirsiniz.

Z Kuşağındaki 2 Gençten Biri Eğlence Amaçlı Alkol Tüketiyor! Z Kuşağındaki 2 Gençten Biri Eğlence Amaçlı Alkol Tüketiyor!

Editör: TE Bilişim