Türkiye’nin en büyük ayakkabı perakende zincirlerinden olan FLO, yardıma muhtaç çocuklar için başlattığı “Turuncu Bağcık” kampanyası ile Kızılay aracılığıyla ilkokul çağındaki çocuklara birer çift ayakkabı hediye edecek. Çocukların yüzlerini güldürmek için alınacak “Turuncu Bağcık”lar, markanın mağazalarından ve web sitesinden satışa sunulacak. FLO aynı zamanda, elde edilen gelir miktarı kadar da bağış yapacak.

Tüm insanlar içinde ilgiye ve desteğe en çok ihtiyacı olan kişiler şüphesiz çocuklar. Bu konuda adım atmak isteyen FLO, çocukların yüzlerini güldürmek için önemli bir proje başlattı. “Çocuklar İçin Birlikte Adım Atalım” sloganıyla başlattığı “Turuncu Bağcık” kampanyası ile tüm Türkiye’deki FLO mağazalarından ve markanın web sitesi www.flo.com.tr ‘den alınacak turuncu bağcıkların geliri toplanarak ihtiyaç sahibi çocuklara birer çift ayakkabı hediye edilecek. Buna ek olarak FLO’nun da turuncu bağcıklardan elde edilen gelir kadar bağış yapacağı kampanya ile çocuklar, soğuk kış aylarında yeni bir çift ayakkabı ile okullarına daha mutlu gitme fırsatı yakalayacaklar. FLO’nun aynı zamanda ayakkabıların üretimini de üstleneceği kampanyada ayakkabıların dağıtımı, Kızılay aracılığıyla gerçekleşecek.

İhtiyaç sahibi çocuklar için başlatılan kampanyada satılan “Turuncu Bağcık”ların fiyatı ise 5 TL. “Turuncu Bağcık”lar 06.11.2018 tarihinde FLO mağazalarında ve www.flo.com.tr üzerinden satışa sunuldu.

Konut satışları Şubat ayında yüzde 17,3 arttı Konut satışları Şubat ayında yüzde 17,3 arttı
Editör: TE Bilişim