Siemens Ev Aletleri’nin MW67440 kıyma makinesi, Kurban Bayramı’nda kendi evinde kolay ve hijyenik bir şekilde kıyma hazırlamak isteyenlere büyük rahatlık sağlayacak. Çok daha pratik ve güvenli bir şekilde çekilen kıyma ile hazırlanan köfteler, kebaplar, dolmalar ve tüm etli lezzetler bayram sofralarını süsleyecek.

Siemens MW67440 kıyma makinesi ile mutfaklarda kıyma çekmek artık hem hızlı hem de güvenli.Dakikada 3,5 kilo kıyma çekilebilen, içli köfte ve sosis yapmaya yarayan aparatlarıyla mutfakların vazgeçilmez ürünü olan Siemens kıyma makinesi, etin yanı sıra balık, sebze, peynir ve çok daha fazlasını doğramak için 10’dan fazla fonksiyonuyla yemek yapmayı pratik hale getiriyor.

Evde kıyma hazırlamak artık çok kolay!

Kendi kıymasını kendi evinde hazırlamayı tercih edenlerin beklentilerini karşılayan Siemens MW67440, 2000 Watt’lık güçlü motoru, yüksek kilitli motor kapasitesi ve ince, orta ve kalın olmak üzere üç farklı kıyma diski ile kıymanızı damak zevkinize göre hızlıca hazırlıyor. Kıyma çekmenin yanı sıra içli köfte ve sosis aparatı ile de zorlu lezzetleri kolayca hazırlamanıza yardımcı oluyor.

Ramazan ayında mutlaka ziyaret edilmesi gereken şehirler Ramazan ayında mutlaka ziyaret edilmesi gereken şehirler

Salata aksesuarı ile dilimleme ve rendeleme özelliğine de sahip olan Siemens MW67440 kıyma makinesi, siyah - gri rengi ve estetik tasarımı ile de dikkat çekiyor.Aksesuarlar için entegre yerleştirme sistemi ile ergonomik ve kompakt bir yapısı olan MW67440 kıyma makinesi, opsiyonel aksesuarlarla daha da geliştirilebiliyor.

Editör: TE Bilişim