VakıfBank’ın, KOBİ’lere yönelik kampanyası kapsamında KOBİ’ler 31 Aralık 2018’e kadar kullanacakları kredilerinin ilk taksitini dört ay sonra ödemeye başlayacak. Kredi ödemeleri aylık ya da üç ayda bir eşit taksitli olarak da yapılabilecek.

Güçlü Türkiye’nin Lider Bankası VakıfBank, müşterilerinin ihtiyaçlarına etkin çözümler sunmaya devam ediyor. Türkiye genelinde 1 milyona yakın KOBİ’ye hizmet veren VakıfBank, yılsonu nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyen KOBİ’lere dört ay ertelemeli kredi fırsatı sunuyor. 3 Eylül-31 Aralık 2018 tarihleri arasında geçerli olacak “Şimdi Al, 2019’da Öde” kampanyası kapsamında KOBİ’ler, 100 bin TL’ye kadar 36 ay vadeli kredi kullanabilecek. Kredinin ödemeleri 2019 yılında başlayacak ve geri ödemeleri aylık ya da üç ayda bir eşit taksitli olarak iki farklı şekilde planlanabilecek.

Kampanyaya ilişkin açıklama yapan VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı Ersin Özoğuz, “KOBİ’lerimizin finansman ihtiyaçlarını uygun koşullarda karşılayıp, yılın geri kalanında rahat bir nefes almalarını ve 2019’a güzel bir başlangıç yapmalarını istiyoruz. Kampanyaya katılan işletmeler, kredi ödemelerini dört aya kadar erteleyerek 2019’da ödemeye başlayabilecek. Bu bakımında müşterilerimize bugün itibarıyla sektörde benzeri olmayan bir fırsat sunuyoruz. Bir yıldan daha uzun süredir ticari faaliyeti bulunmasına rağmen hâlihazırda VakıfBank müşterisi olmayan firmalar da bu fırsattan yararlanabilecek. VakıfBank olarak ekonomimizin can damarı KOBİ’lerimizin yanındaki güç olmaya devam edeceğiz” dedi.

VakıfBank hakkında

Vakıf kaynaklarını ekonomik kalkınmanın gereksinimleri doğrultusunda en verimli şekilde değerlendirmek amacıyla 1954 yılında kurulan VakıfBank, bugün 81 ilde 952 şube ve 16 binin üzerinde çalışanıyla hizmet vermektedir. VakıfBank, vakıf kültüründen aldığı güçle, kendisine emanet edilen varlık ve değerleri etkin ve verimli yöneterek çağdaş bankacılık yöntemleri ve uygulamalarıyla Türkiye’nin ekonomik kalkınmasına katkıda bulunmaktadır. Temel bankacılık ürün ve hizmetlerine ek olarak yatırım bankacılığı ve sermaye piyasası faaliyetlerinde de bulunan VakıfBank, iç ve dış ticaretin finansmanında öncü bir rol üstlenmektedir. Türkiye’nin gelişiminde ve milletin refah düzeyinin artırılmasında büyük önem taşıyan mega projelere de finansman desteği sağlamaktadır. Türkiye dışında ABD New York ve Irak Erbil şubelerine ek olarak Bahreyn’de kıyı bankacılığı şubesi olan VakıfBank’ın ayrıca yurt dışında iki bankada da iştiraki bulunmaktadır.

Konut satışları Şubat ayında yüzde 17,3 arttı Konut satışları Şubat ayında yüzde 17,3 arttı
Editör: TE Bilişim