Koton’un kapsayıcı iş modeli kapsamında hayata geçirdiği, Anadolu kadınlarının el emeği ile oluşturulan El Emeği Koleksiyonu, taş ve boncuk işlemeli tasarımlarıyla yeni sezona hazır. Kadife, yumoş ve kendinden parlak viskon kumaşların kullanıldığı koleksiyonda, siyah ve gri tonları öne çıkıyor.

Koton, kadınların el emeklerini kazanca çevirmelerini sağladığı El Emeği Projesi ile dar gelirli 6000 kadını ekonomik sisteme dahil ederek yaşam koşullarını iyileştirirken modaya da kalbe dokunan tasarımlar sunmaya devam ediyor. Anadolu kadının eliyle işlediği taş ve boncuk detaylarıyla fark yaratan koleksiyon gömlek, bluz ve kazaklardan oluşuyor.

Koleksiyon yaka, göğüs ve kol üzerinde yer alan taş ve boncuk işlemelerle soğuk kış günlerine apayrı bir renk katıyor. Siyah ve gri tonlarının hakim olduğu el emeği koleksiyonu, yeşil ve ekru renkleriyle de dikkat çekiyor.

Modayı herkes için ulaşılabilir kılan Koton’un Sonbahar-Kış 2018/19 El emeği Koleksiyonu, yurtiçinde 70, yurtdışında 35 mağazada ve online alışverişin adresi koton.com’de 79.99TL ile 89.99TL arasında fiyatlarla satışa sunuluyor.

Yaşlıları hedef alan 10 dolandırıcılık yöntemi Yaşlıları hedef alan 10 dolandırıcılık yöntemi
Editör: TE Bilişim