Yaza Girmeden Önce Bölgesel Fazlalıklardan Kurtulun Yaza Girmeden Önce Bölgesel Fazlalıklardan Kurtulun

          ‘Kardeş Payı’ projesiyle hayra vesile olmak isteyen dernek, daha çok ihtiyaç sahibinin yüzünü güldürmek için 'Kurbanımı kendim kestim ama etini ihtiyaç sahipleriyle paylaşmak istiyorum' diyenlere kolay bir çözüm üretiyor.

Dernek, Kurban Bayramı’nda dar gelirli ailelerin de yüzünü güldürmek ve bayram sevincini doyasıya yaşatmak amacıyla ‘Kardeş Payı’ projesini başlattı. Bu proje sayesinde, ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmak isteyen hayırseverlere Beşir Derneği köprü olacak. Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte, kurban etini komşusuyla paylaşmak isteyen herkes online platformda form doldurarak projeye dahil olabilecek. Türkiye’nin neredeyse tüm il ve ilçelerinde aktif çalışma yürüten dernek, bugün itibariyle başvuru toplamaya başladı.

Dernek üyeleri, sizin formda belirttiğiniz gün ve saatte, paylaşmak istediğiniz kurban etinizi teslim alarak, titiz bir çalışmayla tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelerin kapısına kadar götürecek. Eğer kurbanınızı kendiniz kestiniz ve etini de ihtiyaç sahipleriyle paylaşmak istiyorsanız online formu doldurmanız yeterli. Kardeş Payı projesi kapsamında, formu doldurduktan sonra size en yakın Beşir Derneği temsilciliği sizinle irtibata geçerek hayrınızın yerine ulaşmasına vesile olacak. Kurban etini paylaşmak isteyen herkes ‘Kardeş Payı’ projesine katılabilecek.

Projeye katılmak için ne yapmak gerekiyor?

www.kurbanbagisla.com web sitesi üzerinden ‘Kardeş Payı Bağış Formu'nu doldurduktan sonra cep telefonunuza gelen onay kodu ile ön kayıt süreci tamamlanıyor. Başvurunuz onaylandıktan sonra bulunduğunuz bölgedeki dernek temsilcisi sizinle irtibata geçiyor ve katılım bilgileriniz ayrıca mail adresinize de gönderiliyor. Daha sonra, Beşir Derneği gönüllü ekipleri randevu verdiğiniz günde kapınıza kadar gelerek hazırladığınız kurban etini teslim alıyor ve yardıma muhtaç ailelere ulaştırıyor.

Editör: TE Bilişim