Aralık ayına özel yepyeni tatlar ve lezzet fırsatları sizleri bekliyor.

Mutluluk tadında ürünlerin yaratıcısı Özsüt, menüsünde olmayan sürpriz lezzetlerle ve yeni tatlarla misafirlerine keyifli anlar yaşatmayı sürdürüyor. Aralık ayına özel olarak, tüm Özsüt şubelerinde tatlıseverlerle buluşmayı bekleyen Portakallı Revani, Kış Masalı ve Çıtır Çikolatalı damaklarda eşsiz bir tat bırakıyor.

Türk ve dünya mutfaklarından birbirinden özel tatlar sunan Özsüt’ün maharetli ustaları, hem menüde yer almayan yepyeni ürünler ile hem de lezzet fırsatlarıyla lezzet müdavimlerini şaşırtmaya devam ediyor. Aralık ayının ürünleri ise soğuk kış günlerinde tam da ihtiyacımız olan enerjiyi verecek olan Portakallı Revani, Kış Masalı ve Çıtır Çikolatalı.

Ayın yepyenisi: Portakallı Revani

Kış aylarına çok yakışan revani, Özsüt’e özel portakallı tarifi ile damaklarda ayrı bir şölen yaşatıyor. Geleneksel şerbet ile ıslatılmış revani, mis gibi portakal kokusuyla Aralık ayı boyunca tatlı saatlerinin vazgeçilmezi oluyor. Çay ve kahvelerin yanında tadına doyulmayan Portakallı Revani, ister sade ister kaymaklı olarak tüketilebiliyor. Bu yeni lezzet, Aralık ayına özel fiyatıyla 15 TL’ye satışa sunuluyor.

Ayın lezzet fırsatları: Kış Masalı ve Çıtır Çikolatalı

Kış Masalı pastasında kakaolu kek katları arasında meyveli pasta kreması ve frambuazlı sos üzerinde yer alan fildişi rende çikolata bulunuyor. Üzerindeki beyaz çikolata rendelerinin neşeli dağınıklığı ve içindeki frambuazların çekiciliği sayesinde, bu leziz pasta daha ilk görüşte içinizi sevgi ile dolduruyor.

Çıtır Çikolatalı Pasta ise kakaolu kek katları arasında yer alan pirinç patlaklı mus ve dekorlu çikolatalı sosun uyumuyla denemeye değer bir lezzet. Pastanın dekorunda kullanılan pirinç patlakları cezbedici görünümüyle damaklara olduğu kadar gözlere de hitap ediyor.

Özsüt’ün tüm ürünlerinde olduğu gibi hiçbir koruyucu katkı maddesi kullanılmadan hazırlanan 6 - 8 kişilik, Kış Masalı ve Çıtır Çikolatalı Aralık ayına özel fiyatıyla 75 TL’ye satışa sunuluyor.

Seçim Rekabeti Dijital Pazarlamaya Yansıdı: Son 30 Günde 500 Milyon TL Seçim Rekabeti Dijital Pazarlamaya Yansıdı: Son 30 Günde 500 Milyon TL

Editör: TE Bilişim