İnanılmaz Aile 2’nin 22 Ağustos’taki vizyonuna sayılı günler kala; DİMES ve Disney Türkiye iş birliği, okula dönüş heyecanını ikiye katlıyor. Herkesin çok sevdiği kahramanlar ailesi karakterleri, 200 ml 6’lı DİMES ürünlerinin üzerinde ve birbirinden farklı İnanılmaz Aile 2 çıkartmaları 6'lı DİMES paketlerinde hayranlarıyla buluşuyor. DİMES, okula dönüş heyecanını İnanılmaz Aile 2 ile sosyal medyada gerçekleşecek yarışmalar, özel gösterimler ve özel etkinlikler ile büyük bir okula dönüş kutlamasına dönüştürüyor.

Türkiye’nin yerli sermayeli ilk meyve suyu ve annelerin en güvendiği içecek markası DİMES, kuruluşundan bu yana değişmez kuralı olan “Soframıza koymayacağımız meyveyi işlemeyiz, çocuklarımıza içirmeyeceğimiz meyve suyunu üretmeyiz’’ ilkesi ışığında, lideri olduğu çocuk ürünleri kategorisinin büyümesini destekliyor.

DİMES “İnanılmaz Aile” kahramanları ile bu yıl okula dönüşü müthiş bir kutlamaya dönüştürüyor. İnanılmaz Aile karakterlerini 200 ml 6’lı ürünlerinin üzerine taşıyan ve bu ürünlerin içerisine İnanılmaz Aile 2 çıkartmaları yerleştiren DİMES, bunun yanı sıra farklı etkinliklerle heyecan ve eğlenceyi daha da artırıyor.

Kadın kuşağı programları kişiyi kötücül yapıyor! Kadın kuşağı programları kişiyi kötücül yapıyor!

DİMES’in pazarlama söylemini oluşturan ‘Hayata Başka Bak’ felsefesinin sadece bir slogan olmakla kalmadığını, markanın iş ve iletişime bakışını da doğrudan etkilediğini söyleyen DİMES Çocuk Kategorisi Kıdemli Marka Müdürü Merve Güven, “Çocuk ürünleri kategorisinde liderliğimizin yanı sıra, bağımsız araştırma sonuçlarına göre, sadece meyve suyu için değil, tüm içecek kategorilerinde annelerin en güvendiği markayız. Bu bizim için büyük bir gurur ve büyük bir sorumluluk ifade ediyor. Çocuklara özel tatlar geliştirmek kadar, iletişimde onların dünyasından konuşmaya, onların hayata başka bakmasını desteklemeye önem veriyoruz. Onların hayal dünyasına konuk oluyoruz, bu hareketli dünyayı hayata taşımalarını desteklemeye çalışıyoruz. İnanılmaz Aile 2 heyecanını, çocuklarla birlikte dev bir okula dönüş kutlaması olarak yaşamaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

DİMES’in çocuklara özel dijital platformu olan DİMES CLUB Facebook ve Instagram hesaplarında, 3 ay boyunca İnanılmaz Aile 2 bulmacalarına ve yarışmalarına yer verilecek. Bu yarışmalara katılan takipçiler, farklı hediyeler kazanma şansı elde edecek.

Editör: TE Bilişim