Fahiş Fiyatlara Dur Demek İçin Restoran ve Kafeleri Boykot Edecekler Fahiş Fiyatlara Dur Demek İçin Restoran ve Kafeleri Boykot Edecekler

        Yeniyıl, anneler günü, babalar günü ve öğretmenler günü gibi her özel gün için ayrı tasarlanmış kek, çikolata ve kurabiye buketleri ile gözlere ve damaklara hitap eden Bonnyfood, 14 Şubat Sevgililer Günü için tüm hazırlıklarını tamamladı. Geniş ürün yelpazesi ile 200’ün üzerinde alternatifler sunan Bonnyfood, doğumgünlerinden yıldönümlerine, ofis içi partilerden iş tebriğine kadar uzanan tüm özel günler için tasarladığı farklı ürünler ile özel günlere ayrı bir anlam katıyor.

Yaklaşan Sevgililer Günü öncesi tüm çikolata tutkunlarını Bonnyfood’a beklediklerini dile getiren genç ve başarılı girişimci Özlem Ünsoy, “Çeşitli kekler ve kurabiyeler, usta ellerin tasarımı ile enfes çikolata sosuyla buluşup, şık aranjmanlar haline geliyor.

Kurabiye sepetleri, kek buketleri, kutuda çikolatalar ile her günü özel kılmaya çalışıyoruz” dedi. Bonnyfood’un gerek konsepti, gerek ürün içeriği ile İzmir’e çok yakıştığını da ifade eden Ünsoy, “İşimizin en güzel yanı yüzlerde bıraktığımız gülümseme ve mutluluk.

Eğlenceli ve mutlu bir iş yapıyoruz. Mağazamıza gelen müşterilerimiz içeriye girdiklerinde ilk söyledikleri mağazamızın çok güzel koktuğu ve mağazadan güzel bir enerji aldıkları oluyor. Severek yapılan iş başarıyı, enerjiyi, dinamizmi her daim arttırıyor. Benim işim mutluluk dağıtıyor” açıklamasında bulundu.

İsteğe Bağlı Özel Hediye Sepetleri

Bonnyfood olarak her zevke ve bütçeye uygun alternatifleri özenle üretip birbirinden renkli ve neşeli hediyeleri müşterilerine sunduklarını anlatan Ünsoy, “Bireysel müşterilerin yanı sıra kurumsal müşterilere de hizmet veriyoruz. Şirketlere, hediye paketi için tatlı alternatifler sunuyoruz.

Hazırladığımız özel konseptli hediye sepetlerimizin içeriğini şirketlerin talepleri doğrultusunda şekillendirebiliyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim