ÖZLENEN ANKARA KAHVE FESTİVALİNE SON ÜÇ GÜN

Birbirinden farklı ve kaliteli kahve çeşitleri, keyifli workshopları, eğlenceli etkinlikleri ve konserleri ile 5. Kez Bilkent Center’da ziyaretçileri ile buluşacak olan Ankara Coffee Festival için geri sayım başladı.

Birbirinden farklı ve kaliteli kahve çeşitleri, keyifli workshopları, eğlenceli etkinlikleri ve konserleri ile 5. Kez Bilkent Center’da ziyaretçileri ile buluşacak olan Ankara Coffee Festival için geri sayım başladı. Dünyaca ünlü markaları, kahve tutkunları ile bir araya getiren Ankara Coffee Festival 1-2-3 Ekim tarihlerinde Bilkent Center ana sponsorluğunda ziyaretçileri ile buluşacak. Gökhan Türkmen, Can Bonomo, Bedük ve Jabbar gibi milyonların beğenisini kazanan isimleri sahnesinde ağırlayacak olan Ankara Coffee Festival’da toplamda 24 canlı konser ile sevilen birçok isim şarkılarını başkentte seslendirecek. 

Ankara Coffee Festival’daki Workshoplar ve Atölyeler 

“Birleşmiş Milletler Dünya 2023 Uyuşturucu Raporu” açıklandı… “Birleşmiş Milletler Dünya 2023 Uyuşturucu Raporu” açıklandı…

Ünlü ve başarılı konukların workshopları üç gün boyu kahve keyfine eşlik edecek. İlk gününde; “Latte Art Yapım Teknikleri’’, “Nitelikli Kahve Nedir?’’, “Kahve Dükkanından Kahve Kavurma Dükkanına Geçiş Planları’’, “Türk Kahvesi hakkında Doğru Bilinen Yanlışlar’’ ve coffee painting atölyesi gibi pek çok workshop ile kahve tutkunlarını buluşturacak olan Ankara Coffee Festival üç gün boyunca Ankaralıları birçok etkinlik ile ağırlamaya devam edecek. 

İkinci gün; “Dünyadaki Kahve Akımları ve Yenilikleri”, “Nitelikli Çekirdeklerden Türk Kahvesi Yapımı’’, “Demleme Teknikleri: Eviniz ve Ofisiniz için’’, “Son Halka Barista’’ ve daha pek çok workshopun yanı sıra suluboya ve kasnak atölyeleri ile keyifli vakit geçirecek olan ziyaretçiler, üçüncü gün ise; “Espresso: Yani Bir Filtre Kahve Olabilir Mi?’’, “Kahve çiçeği ve bardaktaki kahve renkli içecek, barista günlüğü’ ve ’Tek Çekirdek Farklı Tatlar’’ gibi workshoplar ve atölyelerle buluşacak.

Festival biletlerini dsmbilet.com’da bulabilirsiniz.

Tepe Emlak Yatırım A.Ş. Hakkında

 Bilkent Holding’in önde gelen şirketleri arasında yer alan ve 1996 yılında kurulan Tepe Emlak Yatırım A.Ş., Metro AG ve Carrefour gibi Avrupa'nın tanınmış şirketleri ile iş birliği yaparak bugüne kadar Türkiye'nin değişik bölgelerinde alışveriş merkezleri yatırımlarına imza atmıştır. Organize perakende sektöründe ilkleri başarmış ve birçok başarılı projeyi hayata geçirmiş olan Tepe Emlak Yatırım, deneyimli kadrosuyla alışveriş merkezi ve varlık yönetimi, kiralama, mimari tasarım, proje yönetimi ve konsept danışmanlığı hizmetlerini yüksek profesyonellik ve uzmanlık seviyesi ile tek çatı altında toplamaktadır.  Yenilikçi ve yaratıcı bakış açısıyla ziyaretçilerin içinde bulunmaktan keyif alacakları modern mekânlar yaratan Tepe Emlak Yatırım, hali hazırda İstanbul Anadolu Yakası’nda, 2002’den bu yana bünyesindeki ulusal ve uluslararası birçok marka ile en popüler alışveriş merkezlerinden biri olan TEPE NAUTILUS, Ankara’da kısa süre önce geçirdiği renovasyonun ardından 'Mutluluk Paylaştıkça Çoğalır' mottosuyla bünyesine gastronomi merkezi BİLKENT STATION’ı katarak ziyaretçilerine hem alışveriş yapıp hem de kaliteli zaman geçirebilecekleri yaşam alanları sunan BİLKENT CENTER, özgün mimarisi ve ilk açık hava konseptiyle Ankaralıların vazgeçilmez buluşma noktası, iş ve yaşam merkezi TEPE PRIME AVENUE, ulaşılabilir lokasyonu, rahat dolaşım alanı ile tercih edilen 365 AVM, AHLATLIBEL ATATÜRK PARKI, İzmir Körfezi’nin en güzel noktasında yer alan yarı açık konsepte sahip, şehrin ritmini ve eğlencesini içinde barındıran keyifli bir yaşam alanı EGE PERLA’nın kiralamasını, alışveriş merkezi ve varlık yönetimini yapmaktadır. Aynı zamanda İDO terminal ve gemilerindeki ticari alanların kiralama hizmetlerini vermektedir.

Editör: TE Bilişim