Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak  Filmler Belli Oldu Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu
  UEFA Şampiyonlar Ligi Play-off turu ilk maçında Rus taraftarların tribünde Türk Bayrağı, Atatürk ve cami posteri yakmaları üzerine Spartak Moskova Kulübü’nün resmi internet sitesini 3 defa hackleyen Ayyıldız Tim, bu akşam Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda oynanacak rövanş maçının dostane bir havada geçmesini istedi.

Ermeni diasporasının yayın organı konumundaki Erkramas Gazetesi’nin Spartak Moskova taraftarlarına, “Türk hackerlerin Spartak internet sitesine yaptığı saldırının intikamını nasıl alırsınız ?” şeklinde telkinlerde bulunup,İstanbul’daki tribünlerde Ermeni Bayrağı açılarak “Türkiye, Ermeni topraklarını geri ver” sloganları atılacağını yazdığını kaydeden Ayyıldız Tim, tüm hackerlara acil kodu ile mesaj yollayarak, başta Ermenistan Genel Kurmay ve devletsitelerine saldırı hazırlığını başlatma kararı aldı. Açıklamada, “Komşumuz Rusya ile dostluğumuzu bozmak ve yalanlarını spor karşılamalarına karıştırmak isteyen Ermenistan sitelerini teker teker yakarız” denildi.

Spartak Moskova Kulübü’nü de uyaran Ayyıldız Tim, kulübün resmi sitesinin siber saldırılarla hala kapalı tutulduğunu hatırlatarak, taraftarlarının bu oyuna alet edilmesi halinde Spartak Moskova’nın ve onu destekleyen tüm internet sitelerine toplu imha saldırısı yapılacağı tehdidinde bulunarak, “Umarız Saraçoğlu’nda yapılacak olan maç dostane bir şekilde oynanır. Yoksa bedeli çok ağır olacaktır” açıklamasını yaptı.

İzmir haberleri

Editör: TE Bilişim