Bireysel kredi ve kredi kartı borcunu ödememiş kişi sayısı yüzde 11.64 azaldı Bireysel kredi ve kredi kartı borcunu ödememiş kişi sayısı yüzde 11.64 azaldı
ATV'den ayrıldıktan sonra Show TV'ye geçen Ali Kırca, Birand'ın ardından boşalan Kanal D Ana Haber Genel Yayın Yönetmenliği olacağı konuşuluyor..
Show Tv'de ücretlerin ödenmemesi nedeniyle rahatsızlık yaşayan Ali Kırca'nın Kanal D ile görüşmeleri sürdürdüğü kulislerde konuşuluyor.

BEKLEDİĞİ UNVANI ALACAK

Kırca'nın Show TV'de, ATV'deki gibi 'Haber Dairesi Başkanı' ünvanı bulunmaması, Kanal D'ye Ana Haber Genel Yayın Yönetmeni ünvanı ile gideceği konuşuluyor. Bir diğer iddia da Kırca'nın bugüne kadar sürdürdüğü bir geleneği bozacağı ve ekibini Kanal D'ye götürmeyeceği.

EKİBİNİ GÖTÜRMÜYOR

Kanal D Haber'in hali hazırda işleyen bir ekibi var. Ali Kırca'nın Ekrem Açıkel, İhsan Yıldız, Cem Tekel, Özay Erad gibi ismi marka haline gelen muhabirler; Salih Selçuk, Deniz Arman gibi yöneticilerin olduğu bir kanala kendi ekibini götürmeyecek olması da ilginç bir durum olarak kayıtlara geçiyor. 

Editör: TE Bilişim