Yılın düğününde Emine Boyner ve Ali Kürşat çifti dünya evine girdi. Cem Boyner’in, Halis Komili ile komşu olduğu malikanede gerçekleşen düğün töreninde alınan sıkı güvenlik önlemleri dikkat çekti. Coca-Cola Ceo’su Muhtar Kent, Koç Holding’in Onursal Başkanı Rahmi Koç, oğlu Mustafa Koç, Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı, Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan, Eczacıbaşı Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Vakko’nun sahibi Cem Hakko, eski TÜSİADBaşkanlarından Halis Komili, Show TV’nin eski sahibi Erol Aksoy, Profilo Holding’in sahibi Hayati Kamhi, Halil Bezmen, Ayvalık Kaymakamı Nihat Nalbant, Ayvalık Ticaret Odası Başkanı Rahmi Gençer, Ayvalık’ın ileri gelen işadamları, Muhtar Kent’in yeğenleri Sezai Ömer Madra ve Salih Madra düğüne katılanlar arasındaydı.

Fransa’dan gelen bir Çigan Orkestrası’nın eşliğinde yemeklerini yiyen davetliler, Cem Boyner’in Ayvalık Boğazı’nda bulunan malikanesinden harika manzarayı izledi. Törende davetlilerin şıklıkta adeta birbirleriyle yarıştıkları görüldü.

Manisa Lalesini Koparmanın Cezası 387 Bin 142 TL. Manisa Lalesini Koparmanın Cezası 387 Bin 142 TL.

Türkiye’nin önde gelen sanayicilerinden Cem Boyner’in, Bilgün Dereli ile olan evliliğinin meyvesi olan Emine Boyner ile Ayvalık’ın önemli iş adamlarından Mustafa Kürşat’ın oğlu Ali Kürşat, ile önceki gün Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin’in kıydığı nikâhla dünya evine girmiş ve genç çiftin nikah şahitliğini de çiftin çöpçatanlığını Ayşe Saba Süner ile Aydınlı bir çiftçi olan Mustafa Ünal Tapan yapmıştı.

Ayvalık’a bağlı Küçükköy beldesinin, dünyaca ünlü Sarımsaklı sahilinin bir uzantısı olan Badavut Yarımadasındaki, ‘Amanın Biyç’ olarak da bilinen eski tuzla kalıntılarının bulunduğu bölgede, basına kapalı olarak kıyılan nikâha davetlilerin bermuda şort ve kadınlarında rahat kıyafetlerle katılması istenilmiş ve davetlilerde bu isteğe icabet etmişti.

İzmir haberleri

Editör: TE Bilişim