Seçim Rekabeti Dijital Pazarlamaya Yansıdı: Son 30 Günde 500 Milyon TL Seçim Rekabeti Dijital Pazarlamaya Yansıdı: Son 30 Günde 500 Milyon TL
 Yaşanan kovalamaca da bir ekip otosu kaza yaparken kaçmaya çalışan otomobil hırsızları kıskıvrak yakalandı. Olayla ilgili iki şüpheli gözaltına alınırken kaçtıkları otomobilin içerisinde bir adet silah ele geçildi. Şüphelilerin bulunduğu aracın da sahte plakalı ve çalıntı olduğu tespit edildi. 
Çorlu’da geçtiğimiz günlerde bir otoparktan anahtarları alınarak çalınan iki otomobilin peşine düşen Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, otomobilleri çalan şüphelileri belirledi. Eski sabıkalı olarak bilinen şüpheliler, Çorlu polisi tarafından aranmaya başladı. Şüphelileri belirleyen polis ekipleri, Çorlu’da oldukları yönünde bilgi almalarının ardından şehrin tüm cadde ve sokaklarını karış karış gezerek arama çalışması başlattı.
Şüphelilerin Atatürk Meydanı’ndan Atatürk Bulvarı istikametine giden araçta olduğunu belirleyen asayiş ekiplerinin dur ihtarına uymayan şüpheliler kaçmaya başladı. Havuzlar istikametine kaçmaya başlayan şüpheliler ile polis ekipleri arasında film sahnelerini aratmayan kovalamaca yaşandı. Ara sokaklara girerek izini kaybettirmeye çalışan şüpheliler kaçmaya devam ederken polis ekipleri tarafından bölge abluka altına alındı. Şüphelilerin kaçtığı aracın peşini bırakmayan asayiş ekipleri Bülent Ecevit Bulvarı Havuzlar ışıklarda bir başka seyir halindeki aracın yola çıkması nedeniyle direğe çarparak kaza meydana geldi. Araca çarpmamak için direksiyonu kıran asayiş ekipleri, elektrik direğine çarptı.
Kaza sonrasında polis ekipleri, kaçan şüpheli aracın peşinden yaya olarak takip etmeye devam etti. Diğer ekiplerin bölgeyi abluka altına alması nedeniyle telsizden yönlendirme yapan asayiş ekipleri peşine düştüğü 34 GY 0323 plakalı otomobili Bağlariçi 4. Sokak üzerinde durdurmayı başardı. Otomobilden dışarı çıkarak yaya olarak kaçmaya başlayan şüphelilerin peşine düşen polis ekipleri, bölgede yeni bir arama çalışması daha başlattı. Bağlariçi 4. Sokak ile Bülent Ecevit Bulvarı istikametine kaçmaya başlayan şüphelileri aramaya başlayan polis ekipleri, her apartmanı ve her siteyi tek tek kontrol etti.
Polis ekiplerinin ısrarlı takibi sonucunda iki şüphelide bir sitenin içerisinde saklanırken kıskıvrak yakalandı. Yakalanan şüpheliler U. T. ve B. Y. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler polis ekipleri tarafından Cumhuriyet Polis Merkezine götürüldü. Kaza yapan polis ekibi de çağırılan çekici yardımıyla emniyet müdürlüğü bahçesine götürüldü.
Yaşanan kovalamacanın ardından otomobili bırakarak kaçan şüphelilerin gözaltına alınması sonrasında kaçtıkları otomobil de polis ekipleri tarafından incelemeye alındı. Bağlariçi 4. Sokak üzerine yakalanan otomobilin kapı kolunda 1 adet 9 mm. çapında silah ve içerisinde de 7 adet mermi ele geçirildi. Ayrıca otomobil içerisinde çok sayıda bira kutusu olduğu belirlendi.
Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından Olay Yeri İnceleme ekipleri de araç içerisinde çok yönlü araştırma ve inceleme başlattı. 1 adet silah ve 7 adet merminin ele geçirildiği otomobilin yapılan sorgulamasında çalındığı olduğu belirlendi. Çalıntı plaka olduğu ve otomobilinde geçtiğimiz haftalarda Çorlu’daki otoparktan çalındığı tespit edildi. Gece yarısı yaşanan kovalamaca sonrasında polis ekipleri, otomobil hırsızı olduğu iddia edilen şüphelileri kıskıvrak yakaladı ve çalıntı otomobili de ele geçirdi.
Gözaltına alınan iki şüphelinin Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde ifadesine başvurulurken olayla ilgili olarak çok yönlü soruşturma başlatıldı.


İzmir haber

Editör: TE Bilişim