Z Kuşağındaki 2 Gençten Biri Eğlence Amaçlı Alkol Tüketiyor! Z Kuşağındaki 2 Gençten Biri Eğlence Amaçlı Alkol Tüketiyor!
  Çayeli Gençlik Derneği tarafından başlatılan ‘Plastik Kapak Toplama’ kampanyasında 15 kişi gönüllü çalışırken kampanya için 50 adet karton kutu hazırlandı. Hazırlanan karton kutular ilçede belirlenen noktalara bırakıldı. Çayeli Belediyesi ve İlçe Kaymakamlığını da ziyaret eden Çayeli Gençlik Derneği’nden 15 kişilik ekip daha sonra Çayeli Kaymakamı Abdullah Ayaz’ı makamında ziyaret ederek kampanyaya destek vermelerini istedi.
İlçe Kaymakamı Abdullah Ayaz, “Böyle bir kampanyanın böylesine kapsamlı bir şekilde yapılması bizi memnun etti. Böylelikle toplanan plastik kapaklar geri dönüştürülerek çevre korunurken, aynı zamanda ihtiyaç sahibi engellilerin tekerlekli sandalye umudu oluyor. Çayeli Gençlik Derneğine ve gönüllü 15 arkadaşımızı tebrik ediyorum” dedi.
Başlattıkları kampanyaya herkesin destek verdiklerini ifade eden Çayeli Gençlik Derneği Başkanı Vatan Karakaş, "Engellileri unutmadığımızı göstermek istedik. Kampanya şimdiden büyük ilgi görmeye başladı. Derneğimiz adına ayrıca bu konuda duyarlı Çayeli halkına teşekkür ediyoruz" diye konuştu.





İzmir haber

Editör: TE Bilişim