Z Kuşağındaki 2 Gençten Biri Eğlence Amaçlı Alkol Tüketiyor! Z Kuşağındaki 2 Gençten Biri Eğlence Amaçlı Alkol Tüketiyor!
Bir ihbarı değerlendiren Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, “suç işlemek amacıyla, silah örgütü kurmak, örgüte üye olmak, örgüt faaliyeti kapsamında nitelikli yağma, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, silahla yaralama, 6136 SKM, cebir veya tehdit kullanarak, hile ile ya da çaresizliğinden yararlanarak bir kimseyi fuhuşa sevk etmek, fuhuş yapmasını sağlamak fuhuş yapanlara yer temin edip aracılık yapmak ve çocuk düşürme olayına karışan 12 kişiyi yakalamak için çalışma başlattı. Şahısların bulunduğu adresleri tespit eden polisler, Şanlıurfa merkezi, Viranşehir ilçesi ile Mersin’in Tarsus ilçesindeki adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda biri bayan olmak üzere örgütün ele başısı H.K., B.Y., M.A.K., A.D., Ö.F., İ.G., L.K., İ.H.K., F.A., C.K., R.K. ve H.D. gözaltına alındı. Olaya karışan 12 kişi, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde ifadeleri alındıktan sonra düzenlenen evrakla birlikte adliyeye sevk edildi

Polis, şahısların bulunduğu adreslerde yaptığı aramada, 1 adet şüpheliler tarafından mağdurlara yapılan işkencelerde kullanılan kamçı, 1 adet 7.65 çapında ruhsatsız tabanca, bu silaha ait 1 şarjör, 3 fişek, 1 av tüfeği, bu silaha ait 22 adet 12’lik kartuş, 1 adet MP3 player, 1 adet 1 GB Micro SD kart, 1 adet 32 MB hafıza kartı, 2 adet 2 GB flash bellek, 16 adet CD ve 1 dizüstü bilgisayar ele geçirildi.





Editör: TE Bilişim