Kadın kuşağı programları kişiyi kötücül yapıyor! Kadın kuşağı programları kişiyi kötücül yapıyor!
Ankara, Amasya, Afyon, Giresun, Ordu, Kocaeli, Diyarbakır, Adana, Ağrı, Konya ve Samsun izcileri 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Samsun’da Kurtuluşa İlk Adım Kampı’nda bir araya geldi. Vali Hüseyin Aksoy, 19 Mayıs Stadı çevresinde konuşlanan izcileri çadırlarında ziyaret etti.

İzcilerin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerine katılmak üzere Samsun’da buluştuklarını ifade eden Vali Hüseyin Aksoy, “Bu devletin bugün bağımsız bir devlet olarak ayakta kalması ve bayrağımızın dalgalanıyor olması bizlere bu ülkenin hangi şartlarda, nasıl kurulduğu konusunda ve ne tür maliyetlerle ne tür emekler verdiği hususunda kendimizi sorgulamak ve bunu çok iyi anlamak mecburiyetindeyiz.

Bağımsızlığımızın anlamını çok iyi kavramak ve bu boyutuyla önümüzdeki sürece iyi geçirmek mecburiyetindeyiz. İzcilik önemli bir uğraş alanı, özellikle gençlerimize belirli bir disiplin içinde kardeşliği, dayanışmayı, birlikte hareket etme anlayışını geliştiren bir sportif faaliyet” dedi. İzcilerin çadırlarını gezen ve izcilerle sohbet eden Vali Hüseyin Aksoy, kamp müdürü Arif Sertkaya’dan bilgi aldı.






Editör: TE Bilişim