Z Kuşağındaki 2 Gençten Biri Eğlence Amaçlı Alkol Tüketiyor! Z Kuşağındaki 2 Gençten Biri Eğlence Amaçlı Alkol Tüketiyor!
İzci kampımız bitti. Fakat, pentatlon açmayı düşündüğümüz için, orayı okulları kapandıktan sonra öğrencilerin eğitimi için kullanacağız. Bizler, projeler tamamen hayata geçmeden bunun klasmanını yapmıyoruz. İnşallah öncelikli olarak biyolojik göletin açılışını yapacağız. Peşinden de pentatlon sahası ile birlikte bir parkuru milletimizin hizmetine sunmuş olacağız. Şehitkamil Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana, vatandaşımızın ihtiyaçlarını karşılama noktasında arkadaşlarımızla birlikte her türlü gayreti sarf ediyoruz. Şehrimiz için çeşitli projelere imza attık. Amacımız vatandaşımızın rahatını ve konforunu sağlamaktır.

Belediyecilik sadece yol yapma ve kanalizasyon işlerine bakmak değildir. Biz efendi olmak için göreve gelmedik. Milletimizin hizmetkarı olmak için bu görevi seçtik.
Bu bakımdan çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Biyolojik göletin açılışını da yaptığımız zaman vatandaşımızın çok memnun olacağından eminiz. En kısa süre içinde göleti, Dülükbaba Mesire Alanı içinde hizmete açmak için arkadaşlarımız gece gündüz demeden çalışıyorlar" ifadelerinde bulundu.

Editör: TE Bilişim