Manisa Lalesini Koparmanın Cezası 387 Bin 142 TL. Manisa Lalesini Koparmanın Cezası 387 Bin 142 TL.
Başvuru dosyasını Teşkilattan Sorumlu AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Yunus Kalkan’a teslim eden Altunay, Sosyal İşler Başkanlığı döneminde İzmir’in önde gelen çeşitli sivil toplum kuruluşu ve federasyonları ile aktif faaliyetlerde koordineli olarak çalışmalar yürütmüştü.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nda başvurusunu gerçekleştiren Altunay, adaylığının önce İzmir’e sonra Türkiye’ye hayırlı olmasını diledi. 2011-2014 yılları arasında AK Parti İzmir Sosyal İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini başarı ile yürüten ve birçok önemli projeye imza atan Altunay, siyasetin içinden geldiğini ve İzmir’in sorunlarını çözmek için yola çıktığını vurguladı. Altunay, çalışmalarına ve ziyaretlerine en kısa sürede başlayacağını da müjdeledi.

FAİKA ALTUNAY KİMDİR?
Faika Altunay, 1956 Yılında Hatay’ın Antakya ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Hatay’da tamamladıktan sonra Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Eğitim Fakültesi bölümünden mezun oldu. Belirli bir süre öğretmenlik görevi yapan Altunay iş hayatına atılması nedeniyle bu görevine ara verdi. Siyasete atıldıktan sonra 2011-2014 yılları arasında AK Parti İzmir Sosyal İşlerden Sorumlu İl

Başkan Yardımcılığı görevini başarıyla yürüten Altunay, görev yaptığı süre boyunca birçok önemli projeye imza attı. İzmir’in önde gelen çeşitli sivil toplum kuruluşu ve federasyonları ile aktif faaliyetlerde koordineli olarak çalışmalar yürüten Altunay, dezavantajlı gruplara yönelik yapmış olduğu başarılı çalışmalarıyla birçok ilke imza attı. Üç çocuk sahibi olan Altunay, İyi derecede İngilizce ve orta dereceli Arapça biliyor.

Editör: TE Bilişim