Aşk Psikiyatrik Bir Hastalık Mı? Aşk Psikiyatrik Bir Hastalık Mı?
İl Jandarma Komutanlığı, yapılan istihbari çalışmalar sonucunda uyuşturucu tacirlerinin kendilerine ait araçla, temin ettikleri uyuşturucu maddeleri Ankara iline getirdiklerini tespit ederek, ilde öğrenim görmekte olan üniversite öğrencilerine temin edilen uyuşturucu maddeleri pazarlayacağı bilgisine ulaştı. 'Uyuşturucu madde kaçakçılığını önlemek ve uyuşturucu tacirlerini yakalamak' maksadıyla, Ankara İl Jandarma Komutanlığı'nca planlı bir faaliyete başlandı. İl Jandarma Komutanlığı
İstihbarat Şube Müdürlüğü ve KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan müşterek çalışmalar sonucunda, isimlerinin M.A.İ. (46) ve M.M.Ç. (35) oldukları tespit edilen şahısların eğlence mekanlarında eğlenen öğrencilere ve uyuşturucu maddeleri 'çantacı' olarak nitelendirilen şahıslara satmak maksadıyla, İzmir ilinden Ankara iline gelecekleri bilgisine ulaşıldı.
Adli makamlardan alınan talimat doğrultusunda şüpheliler, Polatlı ilçesinde bir otelin otoparkına girdikleri esnada yakalandı. Polatlı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile birlikte araçta yapılan aramada, bagajındaki iki valiz içinde koli bandıyla sarılmış 40 adet ayrı bin 200 gramlık paketler halinde, toplamda 48 kilogram 560 gram esrar toz maddesi ele geçirildi.
Olayla ilgili olarak M.A.İ. ve M.M.Ç. isimli şahıslar 'uyuşturucu madde kaçakçılığı yapmak' suçundan sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak Sincan Cezaevi'ne konuldu.


Editör: TE Bilişim