Rahatsızlanan Yıldız Tilbe, Sosyal Medya Hesabından Açıklama Yaptı: Rahatsızlanan Yıldız Tilbe, Sosyal Medya Hesabından Açıklama Yaptı:
Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı, gelen bir istihbaratı değerlendirdi. Manavgat'ta İstanbul nüfusuna kayıtlı MP'nin elinde Selenyum 74 maddesi olduğu ve bunu satmak istedikleri belirlendi. Jandarma ekiplerinin alıcı olarak irtibat kurduğu M.P., Selenyum 74 maddesi için 3.5 milyon dolar istedi. Jandarma ekiplerinin maddeyi görmek istemeleri üzerine M.P., Serik'in Kökez Mahallesi'nde Selenyum 74'ü gösterebileceğini ifade etti.
Gelişmeler üzerine Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından olay Antalya İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü'ne, Serik İlçe Jandarma Komutanlığı'na ve Serik Emniyet Müdürlüğü'ne bilgi verildi. Zanlının randevu verdiği adres etrafında Serik İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Serik İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri güvenlik tertibatı alırken, Antalya İl Jandarma KOM Şube Müdürlüğü'nden uzmanlarda operasyona dahil oldu.
Alıcı kılığında olan jandarma ekipleri, M.P.'nin kendilerine verdiği Serik'in Kökez Mahallesi'ndeki bir eve dün gece Selenyum 74'ü görmek amacıyla gitti. Yapılan görüşmede zanlı M.P. ile birlikte D.E., A.A., M.G. de hazır bulundu. Zanlılar alıcı olarak bildikleri jandarma ekiplerine 1 kilo Selenyum 74 olduğunu öne sürdükleri maddeyi gösterdi. Selenyum 74 olduğu öne sürülen maddenin evde olduğunun kesinleşmesiyle birlikte jandarma ekipleri eve operasyon düzenledi. Jandarma ekiplerinin evde yaptıkları
aramada, kap içerisinde 1 kilo Selenyum 74 olduğu öne sürülen maddeyle birlikte, 2 ruhsatsız tabanca ile tarihi eser olduğu değerlendirilen 4 yağdanlık bulundu.
Operasyonda, M.P., D.E., A.A. ve M.G. gözaltına alındı. Soruşturmanın çok yönlü sürdürüldüğü operasyonda, Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı'nda sorguları tamamlanan zanlılar Manavgat Adliyesi'ne sevk edildi. Menşei belirlenemeyen ve Selenyum 74 olduğu öne sürülen maddenin kesin olarak belirlenmesi amacıyla incelenmek üzere Türkiye Atom Enerjisi Kurumu'na gönderileceği öğrenildi.

Editör: TE Bilişim