Sanatçı Settar Tanrıöğen'in Komplikasyon Riski Ortadan Kalktı Sanatçı Settar Tanrıöğen'in Komplikasyon Riski Ortadan Kalktı
Atatürk Üniversitesi Spor Kulübü bu yıl ligde ilk defa mücadele etmesine rağmen elde ettiği başarılarla büyük yankı uyandırdı.
Şampiyonada Araştırma Görevlisi Emre Belli eleme turlarını üçüncülükle tamamlayarak ilk 8 sporcu arasına girdi ve çeyrek finale yükseldi. Belli, üç set üzerinden eleme usulü oynanan çeyrek final müsabakalarında rakiplerine tek set bile vermeyerek şampiyonluğa ulaştı. Bayanlarda ise, Melek Yüksel ise ilk defa katıldığı bu organizasyonda beşincilik elde etti.
Türkiye Bocce Bowling Dart Federasyon Başkanı Ahmet Recep Tekcan, ligde mücadele eden tek üniversite takımı olan Atatürk Üniversitesi’ne katkılarından dolayı teşekkür etti.
Atatürk Üniversitesi Spor Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. M. Suphi Özçomak, Atatürk Üniversitesi Spor Kulübünün ilk kez katıldığı bir şampiyonada böyle bir başarı elde etmesinin önemli olduğunu vurguladı. Özçomak, Atatürk Üniversitesi’nde spora ve sporcuya verilen desteğin artmasıyla başarıların daha da artacağını kaydetti.

Editör: TE Bilişim