Aşk Psikiyatrik Bir Hastalık Mı? Aşk Psikiyatrik Bir Hastalık Mı?
Denizli Belediyesi, Ulu Önder Atatürk'ün Denizli'ye gelişinin 81. yılı kutlama programı kapsamında Türk Sanat Müziği Konseri düzenledi.
EGS Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen konsere, Denizli Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, başkan yardımcıları, belediye eski başkanlarından Ziya Tıkıroğlu, protokol üyeleri ile çok sayıda sanatsever katıldı. Denizli Belediye Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Korosu'nun sahne aldığı konseri şef Selim Öztaş yönetti. İki bölümden oluşan konserin ilk bölümünde, koro üyeleri Ulu Önder Atatürk'ün de sevdiği birbirinden güzel sanat müziği eserlerini seslendirirken,
ikinci bölümde ise, son 25-30 yıl içerisinde bestelenmiş ve bestelendiği yıllarda diğer şarkılara oranla daha fazla sevilen şarkılar seslendirildi. Konserin son bölümünde ise TRT İzmir Radyosu sanatçılarından Güldefem Terun sahne aldı. Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ve Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, konserin ardından şef Öztaş ve sanatçı Terun'a çiçek verdi. Başkan Zolan, Ulu Önder Atatürk'ün sanata ve sanatçıya büyük önem verdiğini belirterek, "Ulu Önderimiz, herkesin her mesleğin erbabı
olabilir fakat sanatçı erbabı olamayacağını söyleyerek sanatçının önemine vurgu yapmıştır. Bizler de, Denizli Belediyesi olarak sanata ve sanatçıya verdiğimiz destekleri artırarak sürdüreceğiz. Gelecek yıl bu dönemler daha büyük konser salonlarında Atatürk'ün Denizli'ye gelişi anısına konser düzenleyeceğiz" dedi.
Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin de, Denizli'nin 81 yılda büyük mesafe aldığını kaydederek şunları söyledi: "Atatürk'ün söylediği şeklinde ifade edilen 'Denizli büyük bir köy' sözü, 81 yılda yerini büyükşehire bırakmıştır. Her alanda gelişen ve kendini gösteren şehir sanat alanında da büyük işler başarmaktadır. Denizli Belediyesi, bu konserle başarının bir örneğini bize gösterdi."

 





Editör: TE Bilişim