Kuveytli Yazardan Türkiye'ye ve Atatürk'e Saldırı! Kuveytli Yazardan Türkiye'ye ve Atatürk'e Saldırı!

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim kampanyası hesabına bağışta bulundu. İl Başkanı Şengül’ün bağış yaptığı rakamın ise ayrı bir anlamı vardı. 

AK Parti İzmir İl Başkanlığı, İzmir’in 30 ilçesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim kampanyası hesabına bağış kampanyası başlattı. Bu kapsamda ilk bağışı da İl Başkanı Aydın Şengül yaptı. AK Parti İzmir İl ve Bayraklı ilçe yöneticileri ile birlikte Bayraklı Sevgiyolunda bulunan Ziraat Bankası şubesine giden Başkan Şengül, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim kampanyası hesabına bağışta bulundu. Ancak Şengül, yaptığı bağışla da mesaj vermeyi ihmal etmedi. 
Banka şubesinden çıktıktan sonra basın açıklaması yapan İl Başkanı Şengül, “Bildiğiniz gibi 24 Haziran’da hem Cumhurbaşkanlığı hem de genel seçim var. Daha önce çıkan yasa gereği Cumhurbaşkanı adayları kampanyalarını yapılan bağışlarla yürütüyorlar. Bizler de Ak AK Parti İzmir İl ve 30 ilçe teşkilatımızla birlikte hem Genel Başkanımız hem Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim kampanyasına bağışta bulunmak üzere bir kampanya başlattık. Tabi burada teşkilat mensuplarımızın yatırdığı miktarın bir önemi yok, önemli olan teşkilat mensuplarımızın samimi duygularla bunu katılmalarıdır. Bugün 30 ilçemizde tüm ilçe teşkilatlarımız da Cumhurbaşkanımızın kampanya hesabına bağışta bulunacaklardır. Bizim için rakam değil ama kampanyaya katılan kişi sayısı önemlidir” şeklinde konuştu. 

2023 HEDEFLERİNE DİKKAT ÇEKMEK İÇİN…
Gazetecilerin sorusu üzerine İl Başkanı Şengül, ne kadar bağışta bulunduğunu da açıkladı. Ancak Başkan Şengül’ün yaptığı bağış miktarı da başlı başına bir mesaj içeriyordu. Başkan Şengül, “İzmir İl Başkanı olarak 2023 TL yatırdım. Özellikle 2023 hedeflerine yürüme yolunda, bizi 2023 hedeflerine ulaştıracak Cumhurbaşkanı adayımızın kampanyasına böyle bir bağışta bulunduk. İnşallah Türkiye’nin 2023 hedeflerine Sayın Cumhurbaşkanımızla ulaşacağız. Başlattığımız kampanya hayırlı uğurlu olsun” dedi. 

Editör: TE Bilişim