Cumhuriyete Doğru’ Tiyatro Oyununa İzmir’de Büyük İlgi Cumhuriyete Doğru’ Tiyatro Oyununa İzmir’de Büyük İlgi
Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları

"Çok başarılı bir operasyon gerçekleşti Saat 1 civarında da DAEŞ mevzilerine operasyon başlatıldı.
başarılı bir operasyon yapıldı.  Kuzey Irak'ta PKK ya yönelik operasyonlar hayat geçirildi. Operasyon 4'e kadar sürdü. Çankayada değerlendirmen toplantısı yaptık.  Havadan karadan top destekli operasyon yapıldı. Operasyonlar devam ediyor kararlılığımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bütün gece süren operasyonlarda dün 302, gecede 288 kişi kişi gözaltına alındı. Her 3 terör örgütüne yönelik operasyonlar karalılıkla çalışmalar sürüyor.

7 Haziran'dan bu yana 121 silahlı saldırı 15 adam kaçırma 17 haraç alma dahil 281 terör eylemi yapılmıştır. 5 asker ve polisimiz şehit edilmiştir. Bu zaman zarfında istifamızı vermiş ve görevi sürdürme talimatı alsak da ülkemizin geleceğini düşünür, gerekenleri yaparız. Çatışmasızlıktan bahsedenler siyasi bazı çevreler şunu bilsinler; uyurken şehit edilen 2 polisimizin faillerine bunu sorsunlar. Siz sessiz kalırsınız ama devlet sessiz kalmaz.

Kimin parmağı varsa hepsinin cezası verilecektir. 590 kişi gözaltına alınmış durumdadır. Bu operasyon kararı askeri yetkililerimiz, bakanlıklarımızın değerlendirmeleri çerçevesinde son olarak güvenlik zirveri kararında hayata geçirildi.  " 

"CHP'nin olağanüstü toplantı talebine olumlu yaklaşıyoruz"
Editör: TE Bilişim