Sanatçı Settar Tanrıöğen'in Komplikasyon Riski Ortadan Kalktı Sanatçı Settar Tanrıöğen'in Komplikasyon Riski Ortadan Kalktı
Polis ekipleri sağlık ekiplerine haber verirken, 112 acil ekipleri bebeği muayene ettikten sonra Devrek Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Soğuktan morarmış vaziyette hastaneye getirilen bebek kuvöze konuldu. Hastanede soğukta uzun süre kaldığı için hastane personeli tarafından "Yiğit" adı verilen bebek, Devrek Devlet Hastanesinde koruma altına alınırken, polis bebeği terk eden anneyi bulmak için araştırma başlattı. Terk edilen bebek ile ilgili bilgi veren Devrek Devlet Hastanesi Baştabip Yardımcısı Uzman Doktor Güneş Yarımay Tevfikoğlu, şöyle konuştu: "Vatandaşlar tarafından bulunan bir erkek bebek polis nezaretinde hastanemize getirildi. Bir haftalık olduğunu tespit ettiğimiz bebek için gerekli sağlık kontrolleri titiz bir şekilde yerine getirilmiştir. Biz, bebeğin ne zaman doğduğunu bilmediğimiz için yeni doğmuş bir bebeğe ne yapılması gerekiyorsa o işlemlerin tamamını yaptık. Şu an bebeğin sağlık durumu iyi. Bebek bulunduğunda vücut ısısı çok düşük ve yetersiz beslenmiş bir vaziyette bulunmuş. Arkadaşlarımız Yiğit bebeğe gerekli ilgiyi göstermektedirler."
Cami İmamı Hüdai Göreş ise, "Caminin yanındaki esnaf arkadaşlar bana avluda terk edilmiş bir bebek olduğunu söyledi, bende polisi arayarak durumu bildirdim" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim