Romantik Filmleri Neden Seviyoruz? Romantik Filmleri Neden Seviyoruz?
kaza, gece saat 02.30 sıralarında Boğaziçi Köprüsü Ankara istikametinde meydana geldi. Sürücü Mehmet Alper Avunduk'un (23) kullandığı 34 TD 554 plakalı hususi otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkarak gişe bariyerlerine çarpıp takla attı. Takla atarak ters dönen otomobildeki sürücü Avunduk ile ismi öğrenilemeyen kız arkadaşı ağır şekilde yaralandı. Ters dönen araçtaki yaralılar polis ve itfaiye ekiplerince kurtarılırken, yaralı bayanın ambulansa taşınması
sırasında sürekli ağlaması dikkat çekti. Yaralı sürücü Mehmet Alper Avunduk, olay yerine gelen ambulans ile Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, kız arkadaşı ise Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kaza sebebiyle köprü trafiğinin Ankara yönü kontrollü şekilde sağlanırken, Karayolları Müdürlüğü'nde görevli bir yol çalışanı, gişelere çarpan otomobilin aşırı süratli olduğunu belirtti.
Diğer yandan hastane kaynaklarının verdiği bilgiye göre yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenilirken, takla atarak ters dönen otomobil ise olay yerine gelen oto çekicisi ile gişelerden kaldırıldı.
Polis, kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Editör: TE Bilişim