Cumhuriyete Doğru’ Tiyatro Oyununa İzmir’de Büyük İlgi Cumhuriyete Doğru’ Tiyatro Oyununa İzmir’de Büyük İlgi
Gaziantep'te bir sokak düğününde meydana gelen bombalı terör saldırısında babasını ve 2 kardeşini kaybeden, eşi ve bir çocuğu da yaralanan Metin Akdoğan, "50 kişi kayboldu burada. Çoluk, çocuk hepimize kıydılar” dedi. 

Gaziantep'in Şahinbey ilçesine bağlı Beybahçe Mahallesi'nde sokak düğünü sırasında düzenlenen bombalı terör saldırısında hafif yaralanan Metin Akdoğan, patlamada babası ve iki kardeşini kaybederken, eşi ve çocuğu da yaralandı.

Damat Nurettin Akdoğan ve gelin Besna Akdoğan'ın amcasının çocukları olduğunu belirten Metin Akdoğan, saldırıda 50 akrabasını kaybettiğini anlattı. Can pazarının kurulduğu patlama akşamında kendisinin da olay yerinde olduğunu belirten Akdoğan, "50 kişi kayboldu burada. Çoluk çocuk hepimize kıydılar. Bende olayı yaşadım.

Şuanda da cenazeden geliyorum. 2 kardeşimi ben gömdüm, babamı gömdüm. Akrabalarımı gömdük. Böyle bir şey olabilir mi? İnsanlığa sığar mı böyle bir şey. Söyleyecek kelime bulamıyorum. Ağlamaktan gözlerim şişti benim. Her gün hastane hastane dolaşıyorum. Akrabalarımı ziyaret ediyorum. Oğlum hastanede, karım hastanede" dedi.


Damadın yanından ayrılmayan Akdoğan, amcasının çocukları olan gelin ve damadı da teskin etmeye çalışıyor.
Editör: TE Bilişim