Manisa Lalesini Koparmanın Cezası 387 Bin 142 TL. Manisa Lalesini Koparmanın Cezası 387 Bin 142 TL.
 İki taraflı dünyadayız’
Bu kadar dünyevileşmenin kötü olduğunu söyleyen Arınç, “Uhrevileşelim mi? Hayır. İki taraflı dünyadayız. Mana aleminin de, ebedi hayatında, büyüklerimizin önderlerimizin şüphesiz cenab-ı Hakkın bize emirleri, Kuran-ı Kerim’i, peygamberimizin, sünnet, hadisleri, büyüklerin, mürşitlerin büyük izleri bizler için çok önemli” diye konuştu.

‘İnşallah, maşallah başka şey yok’
Bazılarının ’Biz de ehli tabibiz’, ’Biz de biraz üftadeleri falan biliriz’ diye ortaya çıkmalarını eleştiren Arınç, şöyle dedi:
“Onlarda kendilerini bu tür işlerle bilgili ve görevli zannediyorlar. Necip Fazıl derdi ki; ’Eskiden zorluklar büyük buzdağları gibiydi. Biz ağzımızla hoh hoh hohlayarak bunları erittik. Buzdağlarını erittik ama şimdi ortalık çamur oldu. Çamurdan geçilmiyor.’ Şimdi de tarikat, bize yol gösterenler var.

Şimdi de saçı, sakalı, üstündeki kıyafetiyle çevresine topladığı 3, 5 tane insanla bu işi yaptığını söyleyenler var. İyilerinden Allah razı olsun. Ama çok bozukları da var. Çok yanlışları da. Onlar da bu yolu bir ticaret yolu gibi kabul etmişler. Bazen televizyonlardan izliyoruz. Çevresindekilerle haha hihi, İnşallah, maşallah. Başka bir şey yok. Kedicikler bilmem necikler. Bunlarda bir şey yaptıklarını zannediyorlar. İslam adına, iman adına, Kuran, edep, fazilet, namus, ar, haya adına hiçbir şey bulamıyorsunuz.”
‘Ağlaması da yapmacık’

Adnan Oktar’dan Arınç’a cevap gecikmedi. A9 TV’de program yapan Oktar şunları söyledi: “Biz burda İslamı anlatıyoruz. Çok biliyorsan otur kendin anlat İslam’ı. Başka televizyon kanallarında da dekolteler var onlara da bir şey söylesene. Çok garip bir insan gerçekten.

Başbakan çok dikkat etsin bu insana. Kendini çok erdemli mükemmel bir adam olarak göstermeye çalışıyor. O da yapmacık ağlaması da yapmacık. Madem öyle o zaman kızlarımız artık yayına çıkmayacaklar. Kafayı taktığı yere bak sen! Nerede mazlum insan varsa ona kafayı takıyor. Diğer kanallarda yapılanlara gıkını çıkaramıyor. 

Editör: TE Bilişim