Çeşme'de 600 Bin TL'ye Kiralık Villa İlanı Şok Etti Çeşme'de 600 Bin TL'ye Kiralık Villa İlanı Şok Etti
Çeşme Alaçatı'dakidubayla denize sürüklenen barmen olarak çalışan Çınar Gürses, arkadaşı Serdar Yalçın'ı arama çalışmaları botlarla aralıksız sürüyor. Sahil Güvenlik'e ait 1 uçak ve 1 helikopter de arama çalışmalarına katıldı. Rüzgarın etkisiyle açık denize sürüklendiği sanılan duba ve kayıp 2 genç henüz bulunamadı.

Alaçatı'daki ünlü Beach Clup'ta barmen olarak çalışan Çınar Gürses, arkadaşı Serdar Yalçın ile denizdeki dubaya çıkmış ve orada uyuyup kalmışlardı. İlerleyen saatlerde, rüzgarın ve dalgaların da etkisiyle dubanın bağlantıları kopunca açık denize sürüklendiler. Uykularında olayın farkına varamayan 2 genç, uyandıklarında karadan oldukça uzakta olduklarını gördüler.

Yanlarındaki telefonla arkadaşlarını arayarak yardım isteyen 2 gence ulaşılamayınca, arkadaşları Sahil Güvenlik ekiplerine haber verdiler. Hemen arama çalışmalarına başlayan Sahil Güvenlik ekipleri, gençlerle bir daha telefon irtibatı kuramayınca, açık denizde Sahil Güvenlik botuyla arama çalışmalarını yoğunlaştırdılar.

Sahil Güvenlik botlarının 2 gündür süren arama çalışmaları sonuç vermeyince, bugün de 1 Sahil Güvenlik uçağı ve 1 helikopteri arama çalışmalarına katıldı. Arama çalışmaları aralıksız sürüyor.
Editör: TE Bilişim