Ramazan ayında mutlaka ziyaret edilmesi gereken şehirler Ramazan ayında mutlaka ziyaret edilmesi gereken şehirler
 Duruma ağır olan polis memuru  Mehmet Uyar (30) ve yaralanan vatandaşlardan Osman Caran kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti, İbrahim Turan ise hastanede tedaviye alınırken, ilçede bir kişi olduğu belirtilen saldırganın yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldı. 
 
Bugün saat 22.45'te Çınar İlçesi'nde devriye görevi yapan resmi polis aracına , kimliği belirlenemeyen bir terörist tarafından otomatik silahlarla ateş açıldı. Çevredekilerin buyuk korku yaşadığı saldırıda araçta bulunan polis memuru Mehmet Uyar (30) ile yoldan geçen 2 vatandaş yaralandı. Saldırgan kaçarak izini kaybettirirken, durumu ağır olan polis memuru Mehmet Uyar ile 2 sivil vatandaş Diyarbakır Bölge Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralanan Mehmet Uyar ve Osman Caran isimli vatandaş kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Diğer yaralı İbrahim Turan'ın ise tedavisine devam edildiği belirtildi.
 
Kaçan saldıganın yakalanması için ilçe genelinde Özel Harekat polisleri ve Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından geniş çaplı operasyon başlatıldı.

KAYNAK: MİLLİYET

Editör: TE Bilişim