Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak  Filmler Belli Oldu Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu
Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, 3 polisin şehit olduğu, 14’ü ağır, 146 kişinin yaralandığı saldırının, orta büyüklükteki bir transit tipi araçla gerçekleştirdiğini kaydetti. 



Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, teröristler tarafından bomba yüklü araçla saldırı yapılan Emniyet Müdürlüğü binasına gelerek, incelemelerde bulundu. Zorluoğlu, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, “Saat 09.14 itibariyle il emniyet müdürlüğümüz binasına dışarıdan bahçe duvarının hemen dışında olmak üzere orta büyüklükte bir transit tipi araçla bombalı saldırıda bulunduğunu değerlendiriyoruz.



İlk bulgular bu yönde. Gerçekleşen bu hain saldırı neticesinde hastanelerimize gerek emniyet mensubu gerek sivil vatandaş olmak üzere toplam 146 tane yaralı ulaştırıldı.

En son bana verilen bilgiye göre maalesef 3 tane şehidimiz var. Yaralılardan 14 tanesinin durumunun diğerlerine göre daha ağır olduğu bilgisi verildi. Diğer yaralıların ise daha hafif şekilde yaralandığı ve durumlarının ciddi olmadığı şeklinde bilgi var.

Hepimize geçmiş olsun. Elazığ’a milletimize geçmiş olsun. Bu saldırıyı gerçekleştirenleri buradan lanetliyoruz. Şuan için hastanelerimizde herhangi bir sorun yok. Bütün yararlılara gereği şekliyle müdahale ediliyor. Devletin tüm imkanları seferber edilmiş durumdadır” dedi. 
Editör: TE Bilişim