Grup Kehribar Yeni Şarkısı ''Zeytin Dalı''nı Yayınladı Grup Kehribar Yeni Şarkısı ''Zeytin Dalı''nı Yayınladı
8A salonundaki Gebze tanıtım standında ilk gün hazır bulunan Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in eşi Ragibe Köşker ile birlikte misafirlerle yakından ilgilendi. Nilay Ayran ve Ragibe Köşker, diğer illerden gelen konuklara Gebze’yi tanıtma fırsatı buldu. AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel, AK Parti Gebze Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın, Gebze Belediye Meclis üyeleri ile Gebze Kent Konseyi Başkanı İbrahim Güngör, kent konseyi genel sekreteri Esat Ural, kent konseyi yürütme kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve Gebzeli basın mensupları fuarın ziyaretçileri arasında yer aldı.
Türkiye’nin dört bir yanından il ve ilçelerin turistik değerleri ve yöresel ürünleri ile tanıtım yarışına girdiği EMİTT’e Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bolu ve Düzce illerinin bağlı olduğu MARKA’nın ortak organizasyonu altında katılan Gebze Belediyesi, kendine ait stantta Gebze’nin tarihi, kültürel ve turistik değerlerini tanıttı.
İl ve ilçelerin tanıtıldığı turizm fuarında en büyük ilgiyi ise Gebze Belediyesi Mehteran Bölüğü’nün verdiği konser eşliğinde yapılan yağlı güreş gösterisi topladı. Mehteran müziği ve Karamürselli güreşçilerin sunduğu yağlı güreş gösterisi ziyaretçilerin ilgisini bir anda Kocaeli bölgesine çekerken, gösteri çok sayıda bölgesel ve ulusal kanal tarafından canlı yayınla izleyicilere aktarıldı.


Editör: TE Bilişim