Grup Kehribar Yeni Şarkısı ''Zeytin Dalı''nı Yayınladı Grup Kehribar Yeni Şarkısı ''Zeytin Dalı''nı Yayınladı
Dün sabaha karşı saat 04.00 sıralarında Çanakkale Boğazı'nda hamsi tutmak için denize açılan balıkçıların ağlarına camgöz cinsi köpek balığı takıldı. Ağları yırtan ve güçlükle yakalanan köpek balığı, Nilüfer Beşevler Mahallesi'ndeki Kocamanlar Balıkçılığa getirildi. Filmlerde herkesin tüylerini ürperten köpek balığını Bursa sokaklarında gören vatandaşlar, şaşkınlıklarını gizleyemedi. 4 metre uzunluğunda ve 65 yaşında olduğu tahmin edilen vahşi köpek balığını yakından gören vatandaşlar, hatıra fotoğrafı
çektirmeyi de ihmal etmedi.
YARIM TONLUK JAWS
520 kilogram ağırlığındaki köpekbalığı iş yerinin önüne gelen forklift aracıyla kaldırıldı. İş yerinin önünde 3 gün boyunca sergilenecek olan köpek balığını gören sürücüler ise araçlarını yol kenarına çekerek Jaws'ı uzun süre hayretler içinde izledi. Görüntüsüyle korku verici olan köpekbalığını gören vatandaşların şaşkınlıklarını gizleyemediğini belirten işletme sahibi Ömer Kocaman (32), "Çanakkale Boğazı'nda hamsi tutmak için denize açıldık. Sabaha karşı ağlara bir cismin takıldığını fark ettik. Ağları
yüzeye çektiğimizde karşımızda köpek balığını gördük. Kurtulmak için can havliyle çabalayan köpek balığı ağları da yırttı. Daha sonra Bursa'daki işletmemize getirdik" dedi.
"ŞAŞKINA DÖNDÜM"
Kocaman, İstanbul Teknik Üniversitesi Su Ürünleri Bölümü'ne bağışlayacaklarını belirttiği köpek balığını görmek isteyenleri iş yerine davet etti. Kocaman, balığın yaklaşık bin 500 TL değerinde olduğunu sözlerine ekledi.
Hayatında ilk defa gördüğü köpek balığı ile fotoğraf çektiren Seytuğ Algaç ise, "Balığı görünce şaşkına döndüm. Korktum da diyebiliriz. Bu balığı filmlerde gördüğümde korkuyordum, şimdi yakından görmek farklı bir duygu" dedi.


Editör: TE Bilişim